FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Jucătorul dorit de Becali, încurajat de coechipieri să vină la Steaua: "Aşa o să ne intre şi nouă banii"

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 mai 2015 18:39

Gigi Becali a anunţat după ce a ieşit de la închisoare că îşi doreşte să cumpere în această iarnă mai mulţi fotbalişti printre care şi Gregory Tade.

Atacantul lui CFR Cluj a ieşit golgheterul Ligii 1 în sezonul tocmai încheiat, marcînd 18 goluri, iar Mario Camora recunoaşte că s-ar bucura pentru colegul său să ajungă la formaţia campioană.

"E dorit de Steaua şi dacă pleacă e bine pentru noi, pentru că intră banii. Mai are un an de contract. Să fie bine pentru el, pentru club, mă bucur pentru ambii.

Fiecare om face ce vrea. Eu am spus de mult că îmi place foarte mult Cluj, îmi place foarte mult clubul ăsta, vreau să rămîn şi sezonul viitor. I-am promis deja preşedintelui că rămîn", a spus Mario Camora la Dolcesport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
bakunin
bakunin  •  01 Iunie 2015, 04:11
Postat de valiza.epo pe 31 Mai 2015, 20:41

Sa-i servesti una "scurta" lui Pintile. Si, amandoi, mie!!

Te-ai uitat la mec***? ***)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valiza.epo
valiza.epo  •  31 Mai 2015, 20:41
Postat de rangers94 pe 31 Mai 2015, 20:34

Pintilie iar aberezi ? Sa te uiti la meci sa vezi cum castigam Cupa Romaniei frustratule mic .

Sa-i servesti una "scurta" lui Pintile. Si, amandoi, mie!!

rangers94
rangers94  •  31 Mai 2015, 20:34
Postat de valiza.epo pe 31 Mai 2015, 20:23

Camora stie foarte bine ca daca CFR primeste bani pentru Tade, banii nu vor ajunge la jucatori. E drept, el spune corect ca CLUBUL primeste bani. Dar, ca sa primeasca acei bani este necesar ca Tade SA NU mearga la FCSB! Se stie ca Becali plateste doar cu promisiuni.

Pintilie iar aberezi ? Sa te uiti la meci sa vezi cum castigam Cupa Romaniei frustratule mic .

Vezi toate comentariile (6)
Comentează