FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Jucătorul dorit de FCSB are interzis să plece la roș-albaștri: "Nici pentru cinci milioane!"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 noiembrie 2017 12:27

Gigi Becali a afirmat că și-ar dori să-l transfere pe mijlocașul Alexandru Băluță (24 de ani) de la CS U Craiova, dar Marcel Popescu anunță că jucătorul nu va ajunge la roș-albaștri.

Președintele oltenilor susține că Băluță ca pleca într-un campionat puternic, indiferent de suma de transfer oferită de FCSB.

"Nu știu cui i-a oferit Becali banii. Pentru noi, din momentul operațiunii Andrei Vlad, între Universitatea Craiova și FCSB nu a fost niciun fel de dialog și nici nu o să fie cu privire la Baluță sau la oricare alt fotbalist.

Am auzit și eu declarația potrivit căreia s-au oferit două milioane și noi am vrut trei. Nu e niciun dram de adevăr aici! Noi putem să vrem și cinci milioane, însă în niciun caz de la FCSB

Există cluburi, există oportunități, Băluță poate merge să joace într-un campionat puternic", a spus Marcel Popescu la Pro X.

"Pe Băluță l-aș vrea, pe altul nu-l văd la Steaua. El m-ar costa 3 milioane de euro. Eu am dat două pe el. El e singurul pe care l-aș vedea putând să joace la Steaua" Gigi Becali, la TV Digi Sport, după meciul cu Viktoria Plzen (0-2)

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
ionut_adventist
ionut_adventist  •  24 Noiembrie 2017, 21:06

Dar de ce a dezvoltat amaratul asta o obsesie fata de Steaua?

zagna
zagna  •  24 Noiembrie 2017, 19:52

*** marcel popey: cu Ivan ce ai facut ? L-ai nenorocit la rusi, nu puteai sa-l lasi in tara ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

risc_mix
risc_mix  •  24 Noiembrie 2017, 16:49

Asta pt că becali e prea prost. S-a ,,calat” el pe băluță. Băă,încearcă mai bine să-l iei pe Mitriță, e mult mai bun și mai util

Vezi toate comentariile (3)
Comentează