FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Jucătorul favorit să-l înlocuiască pe Lucian Sînmărtean evoluează la o rivală de top a Stelei!

Teixeira
Teixeira

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 04 ianuarie 2015 16:09

După ce Lucian Sînmărtean a decis să semneze cu Al Ittihad, Steaua are nevoie să găsească un înlocuitor pentru mijlocaşul care a fost cel mai bun jucător al echipei.

Într-un sondaj realizat pe site-ul GSP.RO, 7.500 de fani stelişti au răspuns întrebării "Care este variantă pentru înlocuirea lui Sînmărtean?", iar 25% dintre aceştia l-au ales pe Filipe Teixeira.

Mijlocaşul de 34 de ani a intrat în ultimele şase luni de contract cu Petrolul şi poate semna cu orice echipă. Jucătorul portughez poate evolua pe acelaşi post ca Sînmărtean şi în prima parte a sezonului a fost unul dintre cei mai buni jucători, contribuind cu şase goluri şi şapte pase de gol în 20 de meciuri.

Filipe Teixeira a disputat 94 de meciuri în Liga 1, la Braşov, Rapid şi la Petrolul, acolo unde a marcat 18 goluri.

Următorul în topul preferinţelor fanilor Stelei a fost Ianis Hagi, cu 18% din voturi. Mijlocaşul Viitorului a spus că nu ar refuza un transfer în Ghencea, iar fanii roş-albaştrilor au spus că doresc ca Ianis să calce pe urme tatălui său.

Suporterii Stelei, 10%, l-au votat şi pe Nicuşor Stanciu ca înlocuitor pentru Sînmărtean. Vezi aici avertismentul primit de Gâlcă cu privire la Stanciu.

646327-asa.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (57)
geov
geov  •  05 Ianuarie 2015, 09:29

Inlocuitorul se afla in ghencea dar se pare ca l-am imprumutat este vorna de Ionut Neagu .Are viziune , are pasa , joaca normal vca mihjlocas central dar trebuie sa-i dai credit .

ochi_ager
ochi_ager  •  05 Ianuarie 2015, 08:06

”...rivală de top” :-)

xhthu
xhthu  •  05 Ianuarie 2015, 03:45
Postat de ungurul_vesel pe 04 Ianuarie 2015, 22:57

Ca sporturi am facut la nivel de placere datul in minge in curtea scolii si aruncatul la cos (cel de baschet ) spre deosebire de tine care ai practicat doar halberea inca din stadiul incipient. Madrid, Bayern sau Barca isi permit sa aduca jucatori deoarece au suporteri(dar totusi au Philipp Lahm,Philipp Lahm, de madrid no comment iar steaua nu avea cum sa aiba deoarece ea culegea munca altora), si tocmai asta si era ideea ca in Romania nu exista suporteri (doar pricvitori asa cum sunt si eu) si atunci cluburile ar trebui sa se gandesca la alte modalitati de a face bani, un exemplu bun e acela de a creste jucatori (daca vrei iti pot da multe exemple din toate campionatele puternice .

nici nu trebuia sa-mi spui, se vede din conceptia ta simplista de saormar ca n-ai avut treaba cu sportul profesionist, bine ca esti sigur ca n-am avut nici io :)))))) e bine sa bati basica in curtea scolii si dupa sa fii deontolog cu x ca pleaca la mai bine si tinteste mai sus de un fotbal amator ,altfel poate iti statea slanina in gat crescutul de jucatori daca il faci cu cap poate sa iti aduca bani, dar la cel mai inalt nivel ajungi cumparand, ca si toate echipele alea de care zici tu cu primul 11 majoritar din cumparati,nu crescuti PS nici lahm nu e descoperit de bayern dolofane . mai putina deontologie si mai mult batut basica,sa te vad ca transpiri maioneza daca vrei sa ai pareri

Vezi toate comentariile (57)
Comentează