FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - ASTRA 0-1

Jucătorul l-a salvat pe Șumudică, dar pune piciorul în prag: "Îmi vreau banii!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 februarie 2016 22:34

Filipe Teixeira și-a depus memoriu pentru a primi restanțele salariale, iar în această seară a fost eroul Astrei după ce a marcat golul victoriei în meciul cu FC Botoșani, scor 1-0.

"Am depus memoriu să-mi primesc banii! E dreptul meu. Așa am vrut. Nu am depus memoriu să devin liber, ci să-mi iau banii" Teixeira la Dolcesport

Fotbalistul Astrei a vorbit și despre partida câștigată de echipa sa în fața moldovenilor.

"Am venit la Botoșani să câștigăm trei puncte. A fost un meci foarte greu, mai ales după eliminarea lui Seto.

A fost un meci cu multe faulturi. N-a fost un meci frumos, dar important e că am câștigat cele trei puncte. Am fost și norocoși azi, trebuie să recunoaștem. Nu suntem supărați pe Taka (eliminat după două galbene încasate în două minute), se mai întâmplă.

Am rămas fără Budescu, dar îl avem pe Alibec. E un jucător talentat, care ne ajută foarte mult. Ne gândim la meciul următor cu Dinamo și vrem să închidem campionatul cu o victorie.

Îi doresc tot ce-i mai bine lui Enache, dar să nu câștige titlul. Ăsta-i fotbalul. Noi rămânem o echipă puternică, o echipă care crește în fiecare zi. Sper să rămânem cu Șumudică mai departe. Dacă se întâmplă ceva, el oricum va fi alături de noi", a spus Teixeira la Dolcesport.

Citește și: Victorie și nu prea! 3 semnale de alarmă după ultimul meci al Astrei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
satyricon
satyricon  •  20 Februarie 2016, 07:45

Nu-i adevarat, dl Sumudica a zis ca nu sunt probleme cu banii, ca sunt platiti la zi (probabil ca nu au luat in calcul si noptile si de aia le-au dat numai jumatate din bani). Inca un articol pentru a destabiliza pe Astra (si pe dinamo bineinteles) asa cum ne-au lamurit postacii dinamopisti !

eugeniustin
eugeniustin  •  20 Februarie 2016, 03:26

Steaua castiga campionatul fara probleme...sorry

planetfun
planetfun  •  20 Februarie 2016, 01:49

sa-ti dea sumudica banii , ca el e tartoru pe acolo...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează