FOTBAL  »  Superliga  »  ITALIA

Juventus vinde un fundas si aduce doi

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 iulie 2007 00:00

AMOS NEWS / Fosta campioana a Italiei, Juventus Torino, proaspat revenita in Serie A, a gasit solutia ideala pentru a-si completa linia defensiva pentru sezonul viitor.

Juventus negociaza intens in special cu orasul Manchester pentru transferurile de jucatori, in conditiile in care italienii sunt gata sa-l cedeze pe Giorgio Chiellini la City pentru a-l aduce pe Gabriel Heinze de la United.

Astfel, Chiellini ar putea juca din sezonul viitor la Manchester City, formatia preluata din aceasta vara de Sven Goran Eriksson, pentru aproximativ 14 milioane de euro urmand ca circa jumatate din acei bani sa mearga in contul lui Manchester United de unde Juventus ar urma sa-l cumpere pe argentinianul Gabriel Heinze.

In cazul in care aceste mutari au loc, Juventus ar urma sa foloseasca restul de bani pentru a mai aduce un fundas central de perspectiva, principala tinta fiind un alt sud-american, Ezequiel Garay, actualmente la Racing Santander.

Daca Juve nu reuseste sa-l aduca pe Garay, raman pe lista variantele Cristian Zapata, de la Udinese, si Manuel Da Costa, de la PSV Eindhoven.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close