FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Keşeru este felicitat că nu a ales Steaua: "Mai bine la Bastia"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iunie 2013 00:00 / Actualizat joi, 27 iunie 2013 12:23

Steaua l-a dorit insistent pe Claudiu Keşeru şi i-a făcut şi o ofertă, dar atacantul a ales varianta Bastia.

Fostul mare internaţional Viorel Moldovan crede că fotbalistul a făcut o alegere bună şi spune că la fel l-ar fi sfătuit să aleagă: "I-aş fi spus să aleagă Franţa în continuare. Mai bine în Franţa decît la Steaua. E important să rămînă acolo, să joace cît mai mult la un nivel înalt, într-un campionat curat, solid, puternic", a spus Moldovan pentru Dolcesport.

Viorel Moldovan îl laudă pe Keşeru şi crede că merită să joace în Franţa: "Merită să joace în Ligue 1, a demonstrat în liga a doua că este un marcator înnăscut, nu numai la Angers, ci şi la Tours, dar şi la echipele unde a fost împrumutat de către Nantes. Mă bucur că a reuşit să revină în prima ligă şi să semneze cu Bastia, o echipă ambiţioasă, cu pretenţii, o echipa grea pentru Ligue 1".

Keşeru a marcat 17 goluri în sezonul trecut pentru Angers, în liga secundă din Franţa.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (49)
buerebuistas
buerebuistas  •  27 Iunie 2013, 16:36
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ce sa-i faci daca locuieste in Parcul National Nicolae P. Romanescu

idol
idol  •  27 Iunie 2013, 15:53

cum plangea Moldovan pe National dupa ce Rapidul era eliminata de Steaua in "sferturile" UEFA? ne pare ca nu i-a trecut nici pana acum. de altfel un excelent varf de atac cu executii fabuloase.

liviu.neagoe
liviu.neagoe  •  27 Iunie 2013, 15:41
Postat de treadstone pe 27 Iunie 2013, 15:15

Tara Corsica :))

Ho mai, a facut omu' o gafa si hop pe el, da' ia du-te tu-n Corsica si spune-i unui corsican ca e cetetean francez, sa vedem mai pleci din insula? Ai tupeu?

Vezi toate comentariile (49)
Comentează