FOTBAL  »  Superliga  »  CONTRE

Kiriță îi răspunde lui Andone: "E încolțit pentru că nu mai are rezultate!"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 octombrie 2016 23:09

Giani Kiriță a continuat polemica începută cu antrenorul dinamovist Ioan Andone, care i-a răspuns astăzi, într-o conferință de presă (Detalii AICI). 

"Dacă Andone se simte așa ofuscat, înseamnă că e încolțit pentru că nu mai are rezultate.

Așa sunt oamenii din garda veche, în fața spun ceva, pe la spate altceva. În față zice «Ești căpitanul meu, tu ești baza», apoi se duce la conducere și spune că ești nu știu cum, că ai prea multe tatuaje.

De Rednic am spus clar că a făcut treabă bună la Dinamo, nu e din aceeași categorie cu Andone.

Adi Mutu are o mulțumie de relații, e posibil să aducă investitori. Întrebați-l pe nea Ando detalii, că e cel mai mare dinamovist. Eu nu mai sunt dinamovist pentru că spun lucrurilor pe nume. Dacă vrea să îmi mai spună ceva, să-mi spună personal. Nu mă interesează ce bani are domnul Negoiță, eu sunt ce ar trebui să se facă la Dinamo. E nevoie de bancă tehnică și jucători cu pasiune", a spus Kiriță la Look TV.

"Eu ca antrenor la Dinamo sau în funcție de conducere, aș vorbi cu jucătorul și i-aș spune că nu putem să-i oferim salariul dorit. Nu pot să-l țin pe Gnohere, se duce la Steaua, asta e, să se ducă în vară, dar până atunci îl folosesc"
Giani Kiriță

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
535347973305441
Iulian Tecuceanu  •  22 Octombrie 2016, 13:58

chirita(i-am scris numele in romaneste] asta o fi fost o,, glorie" a clubului DINAMO si nu stim noi?! Sa vorbeasca DINU ,AUGUSTIN ,LUPESCU, LUCESCUsi....etc inca vre-o suta el din cate stiu a fost un fotbalist modest care mai mult cauta picioarele adv. decat mingea .CATE selectii ai domnu giani (auzi italianu) la nationala?

steaua1986forever
steaua1986forever  •  22 Octombrie 2016, 09:53

Eu chiar cred ca Mutu a avut dreptate ca aduce indieni la dinamo. Vad ca au devenit extrem de vocali Sumudica, Kirita, etc.

696253093853906
Ghita Florin  •  22 Octombrie 2016, 08:23

,,Incoltit ptr.ca nu are rezultate''?pai despre cocalarul asta guraliv nici macar asta nu se poate spune

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close