FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Kiriţă: "La Dinamo, jucătorii de 20 de ani nu-i respectă pe cei cu experienţă!"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 mai 2010 00:00

Fostul căpitan al lui Dinamo Giani Kiriţă spune că lucrurile au scăpat de sub control în ultimul timp la gruparea din Ştefan cel Mare şi pune absenţa performanţelor la echipele din Capitală pe seama lipsei de organizare şi a investiţiilor modeste.

"Toţi mergem în club, toţi ne distrăm, dar s-a ajuns mult prea departe. Jucători de 20 de ani care nu respectă un fotbalist de 30, aşa ceva nu se poate întîmpla la un club cu pretenţii. Fără organizare şi fără jucători de calitate, vedeţi ce se întîmplă.

Urziceni, Cluj, Vaslui, cluburi care domină campionatul şi care au echipe în care se investeşte masiv, arată că se poate face performanţă într-un loc în care acum 10 ani nimeni nu şi-ar fi închipuit", a spus Kiriţă la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
alpin
alpin  •  21 Mai 2010, 10:31

Si, daca cel de 30 de ani NU MERITA respect?!? Daca cel de 20 de ani e mai talentat, e mai util?!? Sa astepte pana face 30 de ani?!?

thor_cld
thor_cld  •  20 Mai 2010, 20:52

respectul se castiga bai tarane!

 •  20 Mai 2010, 20:46

pro-stul nu e pro-st destul daca nu se ca-ca si in poteca;pai ba cio-roi libidinos tu ai jucat citeva meciuri acolo,te baga pe final de meci ca sa traga de timp,taci dreaqu din gura aia spurcata;si cu respectu ,stii tu ce spui,cam vrei sa te intorci la dinamo si ca toti cei care s-au intors ,o sa fii o epava,mirtoaga si cam vrei sa te bagi in seama,stai dreaqu la locul tau ,sa nu te prindem la dinamo

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close