FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

L-a convins să-l lase pe Popa să plece: "Mi-a dat Reghe un mesaj" » Becali dezvăluie ce i-a zis antrenorul și anunță înlocuitorul pentru jucătorul plecat la Reading

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 ianuarie 2017 18:11

Steaua a acceptat oferta de 600.000 de euro a lui Reading, echipă din Championship, pentru Adi Popa, informație oferită în exclusivitate de GSP.ro.

"Diferența până la 2 milioane cât cred eu că valorează jucătorul e repartizată în salariu. Eu i-am păcălit pe englezi. Nici Chiricheș, nici Gardoș n-au confirmat acolo, poate doar Chipciu a confirmat în Belgia. Pe Adi Popa am cerut un milion, dar m-a sunat băiatul și am vorbit cu el. Mi-a zis că poate nu mai găsește altă ofertă. A renunțat el la 100.000 de euro, banii de semnătură, și acea sumă s-au adăugat la suma de transfer.

Am luat decizia pentru că mi-a fost milă de el. Mi-a spus că i-am lăsat pe toți și că pe el nu-l las să plece. El merită cel mai mult să plece pentru că și-a dat viața pe teren. Dacă știam că e în pericol campionatul nu-l mai dădeam.

În locul lui sunt Enache, Jakolis și Boldrin. Și mai vine și Tănase, care joacă în dreapta. Nu m-am consultat cu nimeni pentru plecarea lui", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Patronul Stelei s-a contrazis imediat, povestind că la decizia luată a participat și Laurențiu Reghecampf: "Reghecampf mi-a trimis un mesaj care m-a impresionat. Mi-a zis că nu stăm în Adi Popa și că e normal să-i dăm drumul, că e un copil care ne-a ajutat. Mi-a spus că avem cu cine să-l înlocuim. Mă gândeam dacă băiatul se accidentează și după aceea îi stric viitorul. Are și un salariu de 700.000 de euro. Mai are și bonusuri, iar dacă promovează în Premier League va lua 1,4 milioane de euro".

"Știam cu toții că va pleca, problema era când va pleca. Sunt convins că Adi Popa și-a dorit foarte mult să plece. E bine că nu l-am pierdut gratis. Cred că e calculată plecarea lui. Cred că e mai bine că a plecat acum pentru că Reghe își poate face planul mai din timp pentru continuarea sezonului. E bine și pentru Popa pentru că va avea un trai mai bun" Helmuth Duckadam la TV Digi Sport

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
hanmocar
hanmocar  •  28 Ianuarie 2017, 09:51

BV Adi ! FORZA STEAUA ! dușmanii CRAPĂ DE CIUDĂ !!!

steaua024
steaua024  •  28 Ianuarie 2017, 00:24

Adi Popa a fost, este si va ramane un stelist ! Ce am apreciat eu si cred ca merita apreciat in continuare la Adi Popa este atitudine demna, fara infatuare, de mult bun simt. In interviurile pe care le dadea la TV, parea stingher la intrebarile uneori agresive ale mass-mediei si raspundea cu mare cumpatare si delicatete. Se vedea faptul ca in afara de un bun fotbalist este un adevarat domn. Nu a jignit niciodata pe nimeni, fie coleg, fie anternor ,fie adversar ! Iata ziua in care a venit si rasplata ! Cu perseverenta si tenacitate va reusi si mai mult in Anglia! Mult success Adi !

gazistu
gazistu  •  28 Ianuarie 2017, 00:03

In Anglia, si mai ales in Scotia se joaca dur, iti rupe tricoul de pe tine si nu da fault! Acolo trebuie sa bagi osu, Popika! acolo nu mai merge sa te arunci imediat pe jos cum faceai prin LIGA 1! Acolo se joaca fotbal, nu simulari :))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează