FOTBAL  »  Superliga  »  PROIECT EȘUAT

L-au refuzat pe Dănciulescu! Nu se simte în apele lui la Farul și vrea să rupă ușa, dar a fost respins de o formație din Liga 1

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 09 noiembrie 2018 09:00

Ionel Dănciulescu s-a propus la Dunărea Călărași, a avut o discuție cu preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuță, dar a fost refuzat de cei din conducerea echipei.

Ionel Dănciulescu nu se simte în apele lui la Farul Constanța și vrea să rupă ușa. Venit alături de Ciprian Marica în proiectul de pe Litoral, Danciu nu e mulțumit de condițiile de la echipa de L2 și ar vrea să plece cât mai repede posibil.

Sursele Gazetei au dezvăluit că fostul director sportiv al lui Dinamo a fost zilele trecute la Călărași, unde a avut o discuție față-n față cu preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuță, pentru o posibilă colaborare cu echipa antrenată de Dan Alexa.

"Dănciulescu a vorbit cu Iliuță, dar și cu președintele echipei, Florin Brișan. A venit pur și simplu, nu l-a chemat nimeni. El a avut inițiativa discuției, nu a venit din partea celor de la Călărași. După o discuție de câteva minute, Iliuță și-ar fi dat acordul ca Danciu să vină la Călărași, dar președintele Brișan s-a opus", spun surse din cadrul echipei călărășene.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
marius.bxl
marius.bxl  •  09 Noiembrie 2018, 20:01

Il ia nea jiji

smdb
smdb  •  09 Noiembrie 2018, 16:38
Postat de montgomerry pe 09 Noiembrie 2018, 11:29

Can-Can. Nu-l vad pe Danciu sa se ,,autopropuna'' intr-o functie oarecare.

Nu, nu, are prea multa coloana, dl. Director General fara putere de decizie :)))))))))))))))

moshu_cu_ruc.sacul
moshu_cu_ruc.sacul  •  09 Noiembrie 2018, 12:19
Postat de gazistu pe 09 Noiembrie 2018, 10:45

A venit la Calarasi sa ce? sa "***" bani, degeaba si de acolo?

"Sursele Gazetei"

Vezi toate comentariile (7)
Comentează