FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

La ce campionat se uită Bănel Nicoliţă? » Declaraţia prin care a surprins pe toată lumea: "Eu aşa zic"

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 14 martie 2015 14:48

Mijlocaşul celor de la Viitorul, Bănel Nicoliţă, a surprins printr-o declaraţie, fiind de părere că Liga 1 este ceva mai puternică decît în 2011, în ciuda faptului că acum aproape jumătate dintre echipe se află în insolvenţă. 

"Campionatul e mai puternic decît atunci cînd am plecat pentru că acum sînt mai multe echipe care se bat la titlu.

Cu siguranţă că s-au investit mai mulţi bani în campionatul României, iar competiţia a devenit mai puternică. Eu aşa zic", a spus Nicoliţă.

Steaua are 7 puncte peste locul 2, iar distanţa se poate mări la 10 dacă roş-albaştrii vor învinge azi Pandurii. În precedentele două sezoane Steaua a cîştigat campionatul fără prea multe probleme.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
polistul68
polistul68  •  14 Martie 2015, 22:45

PARCA AR FI ZIARIST...SOC...VESTE.. ULUITORE...NU O SA CREDTI...NEMAIVAZUT...SI DE FAPT SUNT ARTICOLE DE CACAO...CE ATI VREA SA SPUNA SI BANEL SARACUL ?

gicapuia
gicapuia  •  14 Martie 2015, 22:09

Declaratia a dat-o in franceza? Cred ca da? Ori el nu stapineste bine franceza ( la Viitorul probabil se preda spaniola), ori voi ziaristi de doi lei habar nu aveti o limba straina. Sa faceti bine sa va transferati (macar imprumutati ) la Le FIgaro ca dupa aceea sa va intelegeti cu Banel. Ziceti merci ca nu v-am trimis la Charli sau cum dracu se scrie ca eu nu stiu decit germana.

gazistu
gazistu  •  14 Martie 2015, 21:30

da, banel are dreptate, acum se bat mai multe echipe la titlu: fotele TIMISOARA SI VASLUI, acum Astra, petrolul atunci numai steaua si CFR se luptau,,

Vezi toate comentariile (19)
Comentează