FOTBAL  »  Superliga  »  SUPERCUPA ANGLIEI / CHELSEA - MAN. UNITED / SPORT.RO, ORA 17:00

La pachet

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 august 2007 00:00

Chelsea e pe punctul de a-i pierde pe Ballack si pe Robben, pentru care Real da 42 de milioane de euro. Michael Ballack si Arjen Robben sint doi dintre marii absenti ai lui Chelsea, astazi, in Supercupa Angliei, cu Manchester United. si-au reluat antrenamentele, dupa accidentari care i-au tinut saptamini bune pe tusa, dar albastrii au un motiv serios de a nu-i utiliza. Amindoi sint pe punctul de a fi transferati la Real.

Potrivit cotidianului Marca, galacticii au pus pe masa in jurul a 42 de milioane de euro pentru a-i lua pe Ballack si pe Robben la pachet. "Negocierile sint in stadiu final", a anuntat ieri ziarul spaniol, convins ca "la inceputul saptaminii viitoare cluburile vor bate palma".

Real i-ar fi oferit olandezului un contract pe 5 sezoane si 6 milioane de euro salariu anual. Iar lui Ballack, care n-a reusit sa se adapteze la rigorile Premier League, doar unul pe 3 ani. In cazul neamtului, scrie Marca, ar fi contat si faptul ca are un salariu astronomic la Chelsea, cifrat la 9,23 milioane de euro.    

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează