FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - URZICENI

La retrogradare

Articol de - Publicat luni, 21 septembrie 2009 00:00

Într-un clasament al asistenţei pe teren propriu, Dinamo le depăşeşte doar pe Internaţional Curtea de Argeş şi Astra Ploieşti

“Încurajați-ne și la meciurile de acasă! Haideți să vorbim aceeași limbă și ne va fi bine!”, le transmisese Bonetti fanilor dinamoviști în Gazeta de duminică. Degeaba.

Doar 6.000 de spectatori au venit aseară, la derby-ul cu Urziceniul, chiar dacă șefii clubului pregătiseră un spectacol cu confetti roș-albe pentru a sărbători victoria de la Graz.

Cu o medie de 3.400 de spectatori în acest sezon, Dinamo se află pe locul 16, situîndu-se doar peste nou-promovatele Astra Ploiești (2.600 de fani) și Internațional Curtea de Argeș (1.450)!

10.000 de fani au fost la meciul de acasă cu Liberec, aproape cît în cele trei parti de din Liga I de pe teren propriu

Ştirile meciului:

- Dinamoviştii au pus imnurile echipei la staţia de amplificare la maximum pentru a-i intimida pe adversari. Iar pe tabela de marcaj rulau imagini cu victoriile de la Liberec şi Graz. "Să-i înnebunim de cap, vrem să-i batem rău!", ziceau roş-albii.
- Dacian Varga, cel care a înscris golul victoriei în partida din finalul sezonului trecut, care a dus titlul la Urziceni, a început meciul ca rezervă aseară.
- Dario Bonetti i-a cerut lui Ianis Zicu să facă mai mult efort decît de obicei pentru a acoperi bine şi pe fază defensivă banda stîngă.
- La partida de aseară a asistat şi selecţionerul Răzvan Lucescu, chiar dacă acesta a avut un conflict cu Cristi Borcea la ultimele partide ale echipei naţionale cu Franţa (1-1) şi Austria (1-1).
- Mihai Stoica a fost huiduit şi înjurat aseară, în momentul în care a păşit pe gazon şi s-a îndreptat spre banca de rezerve.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
durden
durden  •  21 Septembrie 2009, 12:32

multumim gsp pt articolele specifice.dati dovada de o obiectivitate iesita din comun si de un profesionalism jurnalistic exceptional!de asemenea poate va dati seama ca sunt sarcastic.si ca voi sunteti nesimtiti scriind astfel de articole...dar voi,oilor de la gsp,nu stiti ce e aia rusine nu-i asa?!?!

 •  21 Septembrie 2009, 11:47

Pe toate stadioanele sunt putini suporteri . La stadion se mai duc doar cei care mananca fotbal pe paine . Nu mai vin oamenii ca la specatcol , din cauza lui Jiji , Miti si alti dastia...

 •  21 Septembrie 2009, 11:45

nu conteaza numarul ci calitatea ...

Vezi toate comentariile (24)
Comentează