FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, VINERI, ORA 21:00, ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Lăcătuş către Tiago: "Am mare nevoie de tine cu Dinamo!" Joacă alături de Bicfalvi la "închidere"?

Articol de GSP - Publicat joi, 07 mai 2009 00:00

Ţinînd cont de dificultatea meciului şi pentru a nu se agrava situaţia, Marius Lăcătuş l-a luat de-o parte pe Tiago înaintea partidei de la Buzău.

"Nu are rost să joci. Am mare nevoie de tine la meciul cu Dinamo. Iar pentru asta trebuie să te refaci cît mai bine", i-a transmis "Fiara". Tiago e unul dintre jucătorii săi preferaţi. În schimb, Gigi Becali abia aşteaptă să scape de lusitan după ce i se va termina la finele sezonului împrumutul de la Estrela Amadora, patronul nedorind să achite clauza de 700.000 de euro.

În locul lui Lovin
Chiar dacă nu va fi refăcut în totalitate, Tiago va reveni în primul "11" al Stelei, acolo unde îi va lua locul "suspendatului" Lovin. Portughezul va face cuplu de mijlocaşi la închidere cu Bicfalvi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
 •  07 Mai 2009, 11:32

pana la urma, totusi cred ca becali il val ua pe tiago. este un jucator perfect pentru campionatul nostru: un inchizator care dribleaza si da pase foarte, foarte inteligente. nu am nimic cu lovin sau petre, dar ei au in minus fata de tiago faptul ca nu le au cu driblingurile. in rest, ca si inchizatori sunt si ei destul de buni

suk_89
suk_89  •  07 Mai 2009, 11:15

e cea mai buna solutie, tiago si bicfalvi la mijloc si cum zice demirel, dayro in dreapta toja in stanga si kapetanos sustinu d stancu

 •  07 Mai 2009, 10:54

FOARTE BINE.AFARA CU LOVIN

Vezi toate comentariile (4)
Comentează