FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lacatus e seful

Articol de GSP - Publicat marti, 30 octombrie 2007 00:00


Inca de la primul antrenament, Lacatus a ridicat tonul la Dica si compania si nu i-a menajat deloc pe jucatori. 29 octombrie. Prima zi ca antrenor al Stelei. Lacatus si-a luat hainele elegante si, putin dupa prinz, s-a prezentat la biroul lui Becali, din Aleea Alexandru. A fost prezentat oficial, dar a vorbit nici o treime din cit a facut-o patronul sau. Totusi, ultimul cuvint i-a apartinut: "Depinde doar de mine si de jucatori cit voi ramine". A batut palma cu Gigi, a facut poze, dupa care a plecat la stadion.

A intrat in vestiar, si-a pus treningul de antrenor, a incaltat o pereche de ghete albe, marca Mizuno, dupa care a iesit pe teren. Cu pieptul inainte si cu vreo 15 kilograme mai mult decit pe vremea cind era jucator.
Cind toti jucatorii s-au adunat linga el, s-a bagat in mijlocul lor. Le-a impartit maiouri si a dat drumul unui joc in care pasele erau date cu mina, iar golurile cu capul. "Haideti, vreau miscare, vreau sa nu stati o clipa!", le-a spus Lacatus pe un ton dur. "Da-i si pleaca, Dicanio! Nu sta, misca-te mereu!", "Hai, la loc, Baciule, nu te opri!" au fost indemnurile "Fiarei", care a ridicat mereu tonul la elevii sai, parca dorind sa arate cine e seful.

Chiar daca a parut ca vrea sa-i domine si sa fie autoritar, lui Lacatus nu i-a lipsit nici o secunda zimbetul. A facut glume cu Neaga, s-a bagat la joc in ciuda gabaritului sau, s-a simtit bine intre fotbalisti.

"Sa nu se supere Marius, dar cu dragoste mai mare l-am prezentat pe Hagi. Totusi, poti sa fii cea mai mare glorie, eu nu te respect daca esti hahalera"
Gigi Becali

"Daca trenul se opreste in gara si nu te urci, nu stiu daca mai ai alta ocazie, mai ales cind e vorba de Steaua"
Marius Lacatus

"As vrea sa ma modelez dupa Marius, sa nu ma mai cert. Are un caracter mai altfel decit mine, e mai curat. El n-are draci, eu mai am un dracusor care ma zgindare"

Gigi Becali

"Mariana, sotia lui Lacatus, mi-a spus care au fost cele mai fericite trei momente din viata lor: cind l-a cunoscut pe Marius, cind au infiat fetita si acum, cind a devenit antrenorul Stelei"
Gigi Becali

"Gigi a a cistigat si pe plan politic pentru ca l-a adus pe Lacatus. Cine nu crede asta e naiv. Cu Lacatus a pus batista pe tambal"

Dumitru Dragomir

"Daca l-am adus pentru imagine? Nu! Conteaza si asta, dar nu l-am adus in scopul asta. Cine crede ca sondajele au legatura cu asta se insala"

Gigi Becali

Explicatii fanilor
Gigi Becali a mai oferit ieri un agument in decizia lui de a-l aduce pe Lacatus. "Cu suporterii n-ai treaba atit timp cit le respecti idolii. In cazul lui Lacatus, ei puteau spune asa: <>. Trebuie sa le dai o explicatie, nu poti sa lasi gloriile in afara clubului la infinit", a spus Becali.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează