FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - OŢELUL 5-0

Lăcătuş: ”Moralul nostru este în creştere şi ne vom mobiliza pentru meciul cu Dinamo”

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 mai 2009 00:00

Marius Lăcătuş, antrenorul Stelei, crede că echipa sa se va mobiliza pentru meciul cu Dinamo din etapa de la mijlocul săptămînii viitoare.

Importantă e victoria, este foarte bine că am câştigat cele trei puncte.Treceam printr-un moment delicat, jucătorii începuseră să îşi piardă încrederea în forţele proprii.

Sigur că moralul este în creştere şi ne vom mobiliza pentru meciul cu Dinamo. Sînt foarte liniştit, chiar dacă am auzit şi eu unele lucruri. Vom vedea la final, în funcţie de cum vom încheia sezonul. Vreau să obţinem maxim din următoarele jocuri”, a spus Marius Lăcătuş.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
champions4ever
champions4ever  •  02 Mai 2009, 03:05

Steaua a folosit o formula buna de joc in meciul cu Otelul si asta s-a vazut. Sper sa nu li se urce la cap victoria asta si sa trateze superficial meciul cu Buzaul si sa ne trezim iar cu o surpriza neplacuta. Sper ca isi dau si ei seama ca nu mai pot face pasi gresiti, mai ales ca ultimele 5 meciuri sunt...de foc. Pana una alta merita toate felicitarile noastre pentru jocul de ieri. Am incredere in revenirea Stelei.

demirel
demirel  •  02 Mai 2009, 00:03

bifcalvi tiago... cu TOJA mijlocas stanga ... asa trebuie mereu. desi eric... n-a prea miscat se vede ca n-are meciuri in picioare. baga-l mai mult si pe ionescu... dai incredere ca ar putea sa devina jucatorul de care avem atata nevoie la centru.

 •  01 Mai 2009, 23:25

cautz esti un lache de toata frumusetea. pai tu nu stii ca echipele mari pe final de sezon se scoate ? voi nu stiti sa faceti fata la presiune si o sa o furati , bucurativa daca castigati un lok de cupa uefa . ca de campions league se ocupa steaua stiti voi cine e liderul =))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close