FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lăcătuş: "Nea Puiu nu vine pentru bani, ci pentru viitorul Stelei"

Anghel Iordănescu
Anghel Iordănescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 05 octombrie 2011 23:13

Fostul tehnician al Stelei, Marius Lăcătuş, a vorbit despre posibila venire a lui Anghel Iordănescu la gruparea patronată de Gigi Becali.

"M-aş bucura să revină Anghel Iordănescu la Steaua, dar din ce am înţeles eu nu cred că nea Puiu nu se va întoarce atît de repede în fotbal. Rămîne de văzut dacă argumentele lui Gigi Becali vor fi de ajuns pentru a-l convinge să revină la echipa unde a jucat, antrenat şi a avut cele mari rezultate.

Nu este vorba de bani, dacă va face acest pas o va face pentru viitorul Stelei, pentru rezultatele echipei", a spus Marius Lăcătuş la GSP TV.

"Poate se satură nea Puiu şi îi dă el 500.000 de euro lui Gigi Becali să scape. Nu mai are ce demonstra în România ca antrenor, dar cred că l-ar putea interesa postul de manager", a spus Marcel Puşcaş.

"Puiu Iordănescu i-a dat banii înapoi lui Copos în 2000, cînd a fost la Rapid şi a plecat după cîteva etape. Nici eu nu cred că ar veni pentru bani la Steaua", a spus jurnalistul George Stanca.

Gigi Becali i-a promis 500.000 de euro lui Anghel Iordănescu dacă vine la Steaua din iarnă ca manager general, iar echipa cucereşte titlul cu numărul 24 din istoria sa.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (8)
roxana.lucian
roxana.lucian  •  08 Octombrie 2011, 17:13

cainilor vedetiva de treaba voastra nu tot va luati de puiu ,omul asta a facut ce na facut toti jucatori si tot antrenori la dinamo.Lasatine sa ne antrenam de campions lig

dany9321
dany9321  •  06 Octombrie 2011, 03:18
Postat de cata2630 pe 05 Octombrie 2011, 23:08

,,marele senator,, agramat si cu europarlamentaru vor rezolva definitiv steaua... mai lipsea mm... cel mai tare...

Morti mati de idiot senatoru ala agramat a facut ce nu a facut niciu un jucator /antrenor dinamovist niciodata javre spurcate Liga Campionilor interzisa cainilor

dubfire77
dubfire77  •  06 Octombrie 2011, 00:37

sper sa vina si vacaru asta, sa mictioneze jiji si pe el.....imperator stii ce inseamna "a mictiona"?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează