FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID 0-0

Lăcătuş: "Pentru Steaua devine din ce în ce mai greu să se gîndească la titlu"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 24 octombrie 2011 22:22

Fostul tehnician al echipei Steaua, Marius Lăcătuş, a comentat meciul disputat de roş-albaştri în acestă seară împotriva rivalei de la Rapid (0-0).

"Un rezultat de egalitate nu e bun deloc pentru niciuna din cele două echipe şi nici nu cred că vreunul din cei doi antrenori a pregătit acest meci pentru un rezultat de egalitate. Lupta va deveni din ce în ce mai grea pentru Steaua că acum nu se luptă numai cu Dinamo şi Rapid pentru titlu.

Problema pentru Steaua e că a mai trecut o etapă şi diferenţa faţă de lider e aceeaşi, cu toate Dinamo s-a împiedicat. Sînt multe alte echipe, precum CFR Cluj sau Pandurii, care au reuşit să se apropie acum de Dinamo. Deci lupta pentru titlu va fi extrem de tensionată", a spus Marius Lăcătuş la finalul partidei.

Steaua - Rapid s-a terminat 0-0, după un meci în care arbitrul Alexandru Tudor a eliminat trei jucători: Alexa şi Ezequias de la oaspeţi şi Prepeliţă de la gazde.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
lucian.i
lucian.i  •  25 Octombrie 2011, 10:33

Lacatus se pare ca a uitat cand chiar el avea 15 puncte in spatele lu CFR cluj si in retur a terminat la un punct in spatele CFR-ului si daca nu era blat pe fata CFR Cluj - U Cluj lua campionatul Mai sunt 23 de etape in care se pot intampla multe , sa nu uitamc a vorbim de fotbalul romanesc care e foarte imprevizibil. Sa aducem aminte un mic episod pentru cateii de pe aici de ex. Dinamo cu 3 etape inainte de sfarsitul campionatului erau pe primul loc la 6 puncte de Urziceni si du sfarsit pana la urma prin a termina pe locul 3 :)) deci ce e imposibil de remontat 10 puncte? nu e deloc imposibil mai ales cand lider este nimeni alta decat Dinamo :)) , care va pierde urmatoarele 2 meciuri :))

cristiano9ron
cristiano9ron  •  24 Octombrie 2011, 23:26

Nu prindem nici macar EL..... Cu Rapid, nu stiu daca am dat 1 sut pe poarta.... exagerez :|

sica2ro200
sica2ro200  •  24 Octombrie 2011, 23:26

laca...Telefonul nu mai suna...nu l-ai mai platit de-o luna.....verifica mailul te cheama jiji...si te lasa 2-3 ani acum ca sa ai timp sa creezi o echipa invincibila :)))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează