FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU LA 44 DE ANI

Lăcătuş: "Sper să fiu măcar campionul României!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 aprilie 2008 00:00

Cu ocazia zilei sale de nastere, antrenorul Stelei, Marius Lacatus, a oferit un scurt interviu, in exclusivitate pentru site-ul oficial al clubului Steaua.

- Domnule Lacatus, cum va simtiti la 44 de ani?
- Sunt bine, sanatos si voinic. Cel mai important este ca am o foarte mare pofta de munca.

- In urma cu 22 de ani, la jumatatea varstei de acum, ridicati deasupra capului Cupa Campionilor Europeni. Ce dorinta aveti acum?
- Campion al Europei nu mai am cum sa fiu, desi mi-as dori mult sa reeditez acea performanta. Sper sa fiu macar campionul Romaniei.

- Va asteptati, la inceputul acestui mini-retur, ca Steaua sa aiba o serie de sase victorii consecutive si sa se apropie atat de mult de titlu?
- Imi doream acest lucru si ma bucur ca s-a intamplat. Diferenta de puncte a scazut la doar trei si orice este posibil in acest moment. Important este ca noi sa ne facem treaba si sa castigam toate partidele, daca se poate. Evident ca, daca putem sa profitam de pasii gresiti facuti de lider, este cu atat mai bine.

- Ce va doriti cu ocazia zilei de nastere?
- Sa fiu sanatos, familia mea si apropiatii mei sa fie, de asemenea sanatosi. Asta este cel mai important. Celelalte lucruri vin de la sine.

- In incheiere, ce le transmite Marius Lacatus fanilor?
- Nici nu stiu ce sa le mai transmit. Avand in vedere faptul ca mi-au dovedit de atat de multe ori ca sunt alaturi de mine si ma sprijina neconditionat, consider ca orice cuvant ar fi de prisos in comparatie cu afectiunea lor fata de mine. Le multumesc!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (14)
 •  06 Aprilie 2008, 00:05

sper sa fii dat afara de la steaua in suturi :))))))))))))))))

 •  06 Aprilie 2008, 00:04

sa vii sa te consult ai o fata dubioasa

 •  06 Aprilie 2008, 00:03

sper sa te dea becali afara in suturi :)))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează