FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Laszlo Dioszegi, despre soarta lui Leo Grozavu la Sepsi: „Am aflat și eu de acele incidente”

Laszlo Dioszegi, despre soarta lui Leo Grozavu la Sepsi
Laszlo Dioszegi, despre soarta lui Leo Grozavu la Sepsi

Articol de - Publicat vineri, 10 iulie 2020 11:42 / Actualizat vineri, 10 iulie 2020 12:55

Gazeta l-a contactat în această dimineață pe patronul celor de la Sepsi, Laszlo Dioszegi, pentru a afla care sunt posibilele măsuri ce vor fi luate împotriva antrenorului Leo Grozavu, după incidentele din cantonamentul de la Iași, în care aceasta a lovit doi dintre jucători, Călin Popescu (18 ani) și Lordand Fulop (22 de ani).

Laszlo Dioszegi a declarat: „E adevărat că în această seară vom avea o ședință a consiliului de administrație, în care vom analiza gravitatea acelor incidente. Deocamdată echipa va ajunge acasă în jurul orelor 16:00. după care vom avea o testare Covid-19, apoi se va reuni consiliul de administrație. Am aflat și eu de acele incidente, am citit și în presă. Din păcate nu am putut să merg cu echipa. Vom analiza faptele împreună cu toți cei implicați și vom lua măsuri”.

Întrebat dacă e posibil să se ajungă la demitarea lui Leo Grozavu, deși a calificat echipa în finala Cupei României, Laszlo Dioszegi a spus doar că: „E posibil orice!”. Ședința hotărâtoare va avea loc astăzi, în jurul orei 22:00. 

I-a dat neveu lui Călin Popescu, un puști

Călin Popescu, unul dintre juniorii de perspectivă ai clubului, a fost folosit 20 de minute în meciul de campionat de la Iași, pierdut de Sepsi cu 3-1. După joc, supărat, Leo Grozavu și-a certat elevii. Sursele Gazetei descriu ceea ce a urmat:

 „Unul dintre fotbaliștii mai vechi a răspuns că «așa se întâmplă dacă până și pe aștia mici îi doare în p...ă. Uite, Călin a venit la masa de dimineață cu telefonul mobil, deși nu avea voie!». Spre finalul discuțiilor, când unii dintre jucători plecaseră deja, Grozavu s-a așezat lângă Călin și, în timp ce îl certa în legătură cu telefonul, i-a dat un upercut în bărbie, pe neașteptate. Un “neveu”, in limbaj de stradă. Copilul a rămas înmărmurit. Despre acest incident nu a știut decât Cornel Șfaițer, care era cu echipa la Iași. Dar el nu i-a spus patronului. Jucătorul l-a sunat pe Laszlo Dioszegi și l-a informat despre cele întâmplate".

Fulop, târât de păr, lovit și înjurat crunt

Aceleași surse ale Gazetei revin cu amănunte despre incidentul de a doua zi, când victima lui Leo Grozavu a fost Lorand Fulop (22 de ani), împrumutat de la Academia Pușkaș. „La masa de prânz, Lorand a scos telefonul să citească un mesaj de la soția sa. L-a văzut secundul Robert Ilyeș și i-a spus lui Grozavu. Antrenorul s-a enervat, a început să înjure, a dat cu pumnul în masa sa și a zis că se duce să-l bată. A apucat de scaunul lui, pe la spate, l-a trântit cu tot cu scaun, l-a lovit și îl trăgea de păr, să îl scoată așa din restaurant. 

Băieții au sărit să îl oprească, iar unii încercau să îl potolească pe Istvan Fulop, fratele mai mare al lui Lorand, care voia să sară la Grozavu. După ce l-au tras pe Leo de lângă Lorand, antrenorul a văzut telefonul pe jos. Era unul scump, de peste 1.000 de euro. L-a luat și l-a spart de perete. Au făcut băieții chetă și i-au luat altul. Sfaițer nu a spus nimic conducerii fiindcă a încercat să-l protejeze pe Grozavu. El l-a adus antrenor la echipă, e miza lui”, au relatat oamenii din preajma echipei.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

EXCLUSIV Oferte pentru doi titulari ai campioanei CFR Cluj: „Prețul va fi între două și patru milioane de euro”

Sebastian Colțescu bifează, în această seară, o performanță importantă pentru cariera sa: 300 de meciuri în prima ligă din România

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
3418076608224671
Ciomag Marius  •  11 Iulie 2020, 09:18

Este inacceptabil un astfel de comportament ! Sanctiunea ce ar trebui aplicata este clara , din punctul meu de vedere . Dar cum pe la noi totul este pe dos , ma astept si la altceva . Nu trbuie trecut cu vederea faptul ca avem in culpa un recidivist .

laurkro
laurkro  •  11 Iulie 2020, 00:59

Dă l afară pe acest asa zis om. Nu ar trebui să i se dea voie sa mai antreneze vreodată.

marius.bxl
marius.bxl  •  10 Iulie 2020, 21:59

Pentru grozavu o crescătorii de porci este cea mai buna optiune pentru un loc de munca. Ce dezvaluiri ar face nevasta-sa dat e terorizată și nu are curaj

Vezi toate comentariile (4)
Comentează