FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Laurenţiu Reghecampf avertizează, steliştii se tem: "Sperăm să avem noroc, nu vrem să jucăm împotriva lor!"

Articol de GSP - Publicat joi, 07 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 07 august 2014 17:56

Mîine are loc tragerea la sorţi pentru play-off-ul Ligii Campionilor, iar Steaua îşi va afla adversara după ora 13:00.

Steaua va fi cap de serie, alături de Salzburg, APOEL, BATE şi Ludogoreţ, iar printre posibilele adversare ale roş-albaştrilor din urna a doua se numără Maribor (Slovenia), Legia (Polonia), Malmo (Suedia), Slovan Bratislava (Slovacia) şi Aalborg (Danemarca).

Preşedintele Stelei speră să aibă noroc însă la tragere şi să scape de adversara de anul trecut, Legia Varşovia: "Voi merge la tragerea la sorţi. Sper să avem noroc, să nu cădem cu Legia. E o echipă în creştere valorică şi ne poate pune probleme", a spus Valeriu Argăseală pentru sptfm.ro.

Şi fostul antrenor al Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a vorbit despre play-off: "Nu aş vrea să joace cu Legia, e cea mai puternică echipă de acolo", a spus tehnicianul la Look.

Legia i-a eliminat pe scoţienii de la Celtic după 2 victorii.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (89)
magura
magura  •  08 August 2014, 13:27
Postat de imodric pe 08 August 2014, 09:35

bineinteles , cand dam de un adversar mai tare , invocam vesnicul noroc , sa ajungem la banii aia multi ! dupa aia , ce-o fi , ce mai conteaza ! proasta UEFA asta ca da bani de la intrarea in grupe !

Bine zici!!! Daca nu primeau bani, nu mai jucau in tururi preliminare ale UCL. Mi-e mila de steoaia!!! Sper sa le-o da bulgarii, sa tina minte cum e sa fi o echipa umflata cu pompa si de fapt valoare... nu prea!!!

imodric
imodric  •  08 August 2014, 09:35

bineinteles , cand dam de un adversar mai tare , invocam vesnicul noroc , sa ajungem la banii aia multi ! dupa aia , ce-o fi , ce mai conteaza ! proasta UEFA asta ca da bani de la intrarea in grupe !

madskills
madskills  •  08 August 2014, 09:07
Postat de spartakus. pe 08 August 2014, 02:13

Nu v-ati pus intrebarea mai potailor cum se face ca voi nu aveti noroc? Oare de ce voi nu aveti noroc sa bateti si voi o echipa dasta gen elfsborg, nec nijmegen sau vorkla. Credeti ca au ceva planetele cu voi personal de va scot in cale numai asemenea forte pe plan european? Noi ne facem norocul cu mana noastra prin munca. Da da, cu echipele astea mici cu care noi nu ne-am incurcat am ajutat Romania sa mearga cu atatea echipe in afara. Ca daca stateam la mana voastra era de rau. Ca voi domne nu e norocosi .

Cand o sa aiba loc competitia ospatarilor, atunci fii sigur ca o sa aiba si ei noroc. Atunci cand platesti jucatori la acelasi nivel cu Pandurii, nu poti sa ai pretentii de CL. Defapt stai, pana si Pandurii au jucat in Europa =))))

Vezi toate comentariile (89)
Comentează