FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Laurenţiu Reghecampf explică de ce nu l-a luat pe Lucian Sînmărtean la Al Hilal » Declaraţia cu care îl surprinde pe Victor Piţurcă

Articol de GSP - Publicat luni, 05 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 05 ianuarie 2015 20:11

Laurenţiu Reghecampf a vorbit despre plecările lui Lucian Sînmărtean şi Lukasz Szukala de la Steaua. Fostul tehnician al roş-albaştrilor explică de ce nu l-a adus pe mijlocaş la echipa sa, Al Hilal. 

" Lucian Sînmărtean a mers la Al Ittihad pentru că de acolo a avut ofertă concretă. La noi lucrurile nu sînt clare. Noi avem jucători străini sub contract, foarte buni, pe care nu-i poţi da afară.

E păcat că nu l-am luat, doar că în actuala situaţie nu am putut. E important pentru el şi familia lui că a prins un astfel de contract. Dar cine ştie, poate în viitorul apropiat vom lucra împreună", a spus Reghecampf la DolceSport.

"Lukasz e component al echipei naţionale a Poloniei şi un jucător important pentru Steaua, a intrat în ultimele 6 luni de contract. Aşa e normal, el a trebuit să meargă acolo. Steaua are ce să aducă din spate. Jucătorii aceştia trebuie să plece. Ca şi alţii, au adus bani şi trofee echipei, ăsta e cursul vieţii de fotbalist", a completat fostul antrenor al Stelei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
romeverest
romeverest  •  06 Ianuarie 2015, 16:54

Ce sa caute Reghecampf la Basel ?? Ii ingropa si pe aia, asa cum procedeaza acum cu Al Hilal !! Ce mari rezultate, ca antrenor sau jucator, a obtinut Reghe in cariera sa ?? A castigat doua campionate in tara noastra, avand la dispozitie cei mai buni jucatori cumparati de Becali, iar restul chipelor din campionat fiind cat se poate de modeste. Cei de la Basel s-au orientat perfect cu Paolo Sousa, mare jucator, care a castigat trei Cupe ale Campionilor Europei cu trei echipe diferite. Iata ca Basel, cu Sousa la conducere, defileaza prin campionatul Elvetiei !!!

madskills
madskills  •  06 Ianuarie 2015, 08:24
Postat de forumeer pe 06 Ianuarie 2015, 00:27

A avut oferta concreta de la Basel, dar a preferat petrodolarii. Mentalitatea asta de cct e cea mai mai deranjanta la sarantocii astia, au atatea milioane si nu se mai satura. Nu iubesc fotbalul, ei vor doar bani. Daca Reghecampf si restul arabetilor/chinezoilor/azerilor ar primi o oferta de la United de un milion jumatate de euro per sezon, fiind relativ necunoscuti pt nivelul ala, si alta de 2 mil de la Guanzhou, Ittihad/Hilal, Qabala si alte minunatii, TOTI s-ar duce la ratatele alea din urma. Iti spun sigur, elvetienii, care au o echipa FOARTE BUNA cu care poti face PERFORMANTA in Europa, l-au vrut, iar el a refuzat.

Nu cred ca e vorba doar de mentalitate aici, desi oricum si aia e paguboasa. Dar hai sa o luam altfel..Te-ai gandit ca poate Reghecampf stia ca nu o sa faca fata la Basel? Ca s-a autoevaluat si stia ca o sa dea chix? Cine il mai lua dupa aia? Iti zic eu, nimeni. Ca nu are cartea de vizita a lui Ranierri sa-i pacaleasca pe toti. Asa ca s-a dus la arabi, ia o gramada de bani, daca face treaba ajunge un fel de Olaroiu. Adica fac averi impresionante si performanta ioc. Pana la urma oamenii sunt ANGAJATI. Si sa nu fim ipocriti. Si tu daca ai oferta sa lucrezi pe 10.000 de euro in loc de 400, te duci fluierand. Chit ca faci suzete in loc de programe pe calculator de exemplu :)

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  06 Ianuarie 2015, 00:33

Pe Sanmartean nu l-a folosit indeajuns la Steaua si sa-l foloseasca la Al-Hilall?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează