FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Laurenţiu Reghecampf îi oferă un sfat important noului antrenor al Stelei: "Trebuie să facă asta"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 02 iunie 2014 14:19

Laurenţiu Reghecampf a părăsit-o pe Steaua şi a ales să meargă la Al Hilal, iar Costel Gâlcă a fost numit în locul său pe banca tehnică.

Fostul antrenor al Stelei a vorbit despre numirea lui Gâlcă şi i-a oferit cîteva sfaturi importante: "Eu nu mă bag în alegerea unui antrenor, în alegerea jucătorilor, am terminat ceea ce aveam de făcut la Steaua.

Am ridicat mult nivelul echipei prin rezultatele pe care le-am avut şi Costel cred că va duce mai departe rezultatele. Am terminat o etapă importantă la Steaua şi sînt mulţumit pentru tot ce am reuşit.

Şi Costel Gâlcă ştie că nu este uşor să antrenezi o echipă ca Steaua, asta o ştie toată lumea. Există presiunea rezultatelor şi nu este uşor deloc.

Mi se pare o alegere bună, îi urez noroc. A dovedit că este un antrenor foarte bun. Sînt sigur că o să reuşească. Va fi important să vorbească şi cu Mihai Stoica. Este un om important şi este bine să aibă o legătură apropiată.

Echipa îl va ajuta foarte mult, este un colectiv unit, sînt mulţi băieţi tineri care vor să facă performanţă", a spus Reghe la Dolcesport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
serban_ionescu
serban_ionescu  •  03 Iunie 2014, 07:07

cel mai bun sfat: sa fie impresariat de AMP!!!!!lipsa de bun simt nu are limite!!!

alex_1973
alex_1973  •  02 Iunie 2014, 16:52

Bine ai venit COSTEL GALCA,iar sfatul lui Reghe sa te stergi undeva cu el.Cu cat te ti mai departe de MM cu atat m ai bine.STIMA

kilimanjaro
kilimanjaro  •  02 Iunie 2014, 16:07

Sfatul lui reghe a fost urmatorul : sa-si scrie „talent „ pe chiloti, sa asculte manele, sa ragaie a mici, iar cand se strange latul si DNA e pe aproape a demnasca blaturile, sa fuga imediat din tara, de preferinta la camilari.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează