FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Laurențiu Reghecampf lansează un avertisment șocant: „Pentru Steaua, play-off-ul nu se dispută corect!” » Exemplul oferit

Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf

Articol de , , - Publicat marti, 05 martie 2019 08:33

Laurențiu Reghecampf, antrenor care a pierdut două titluri în acest sistem de desfășurare, acuză înainte de startul ultimelor 10 etape: "În anumite meciuri, anumite echipe nu joacă". 

Se intră în play-off, iar FCSB se teme deja de jocuri de culise. O spune răspicat un fost antrenor, care a activat în două dintre precedentele 3 ediții de campionat disputate în acest mod. Laurențiu Reghecampf a făcut declarații extrem de interesante privind modul în care FCSB poate fi victimă în play-off. 

"Noi am fost corecți, dar n-am primit corectitudine"

"Am pierdut două campionate, unul total nemeritat. Eu am spus de mult că pentru Steaua play-off-ul nu este un lucru pozitiv. Pentru că de foarte multe ori, nu știu din ce cauză, se întâmplă ca anumite echipe să nu joace, nu pot să spun corect, dar dacă îmi aduc bine aminte, Viitorul joacă cu Craiova și Craiova bagă echipa a doua. Noi mergem la Mediaș înainte de play-off, jucăm corect, cum ar trebui să facă orice echipă, nu intră Mediaș în play-off, intră Dinamo, unde pierdem noi campionatul în minutul 94, 11 metri De Amorim, Dinamo câștigă 2-1. Eu am încercat să fiu corect, dar așteptam să primesc același lucru. Numai că nu s-a întâmplat", a declarat Reghecampf într-un interviu pentru TV Telekom Sport.

Fostul tehnician face trimitere la două momente. În primul rând, la meciul CSU Craiova - Viitorul 0-1, disputat în mai 2017, în care trupa lui Hagi avea obligatoriu nevoie de victorie pentru a rămâne pe primul loc. Craiova a folosit atunci o echipă cu foarte mulți juniori și a facilitat succesul oaspeților, care și-au păstrat prima poziție în clasament și aveau să și câștige campionatul în cele din urmă.

"Atât timp cât va fi sistemul cu play-off, FCSB nu va câștiga titlul"
Basarab Panduru, în toamna lui 2017

"Suntem văzuți ca aliați ai CFR-ului? Îmi vine să râd, deși nici de glumă nu e bună"
Eugen Neagoe, antrenor Sepsi

De 3 ori play-off, de 3 ori vicecampioană

Până acum au avut loc 3 ediții de campionat cu acest sistem de desfășurare și de fiecare dată FCSB a terminat pe locul 2. În două cazuri, roș-albaștrii au acumulat cele mai multe puncte în play-off, însă nu a fost de ajuns pentru a lua titlul. O dată, acum două sezoane, FCSB a pierdut campionatul aplicându-se criteriul meciurilor directe cu Viitorul, 1-3 și 1-1.

Și Becali se teme: "Vor fi noncombaturi"

Patronul roș-albaștrilor a mers și el pe aceeași idee cu Reghecampf. "Nu pot să spun că vor fi blaturi. Blaturi nu sunt în Liga 1. Dar vor fi noncombaturi. O să se spună «Nu fac blat. Dar stau cuminte și joc încet. Nu îmi place de Becali, nu îl vreau pe Becali. Îmi place de CFR Cluj». S-a întâmplat și se va mai întâmpla. Dar dacă vrea Dumnezeu și dacă sunt puternic, îi bat pe cei de la CFR Cluj în meciurile directe și le iau 6 puncte", a declarat Becali, ieri, la Pro X.

CFR jubilează că Botoșani nu e în play-off

Înainte de meciurile care au decis și ultima participantă în play-off, unul dintre șefii CFR-ului a anunțat că nu-și dorește prezența celor de la FC Botoșani acolo. "Mă întrebați pe cine vreau dintre Viitorul și Botoșani? Pe Viitorul. De ce? Pentru ceea ce a realizat Hagi, pentru că sunt mulți jucători tineri. În plus, fiindcă pe cei de la Botoșani i-am văzut mai preocupați să discute situația financiară a noastră, a CFR-ului, decât să joace cu anumite echipe", a declarat la TV Telekom Sport Marius Bilașco, șeful departamentului Scouting de la CFR.

Mai multe detalii despre lupta la titlu și noutăți de la echipele din Liga 1 în ediția tipărită de azi - în zori la chioșcuri - și pe platforma digitală - începând cu ora 06:30!

PARIURI: CFR e favorită

Casele de pariuri au oferit încă de ieri cote pentru câștigarea titlului, iar echipa văzută cu cele mai mari șanse să termine pe primul loc e chiar formația de pe primul loc.

ECHIPĂ / COTĂ LA TITLU
CFR 1,90
FCSB 2,30
CRAIOVA 7,00
ASTRA 100,00
VIITORUL 100,00
SEPSI 100,00

3echipe au bifat prezențe în toate cele 4 ediții de play-off: FCSB, Viitorul și Astra

18-16e raportul dintre CFR și FCSB în privința punctelor pe parcursul sezonului regulat făcute exclusiv cu echipele care vor fi în play-off

Vezi și:

Programul primei etape din play-off și play-out » Când se joacă FCSB - Viitorul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (89)
stoichkov10
stoichkov10  •  06 Martie 2019, 01:02
Postat de Anton Pan pe 05 Martie 2019, 15:21

Foarte bine ca echipa militieneasca a jucat corect cu Steaua in 2017, asa trebuie sa fie tot timpul, asta sa fie normalitatea, dar fotbalul nostru de play-off se bazeaza din pacate pe cooperative. Ar fi fost bine ca si in play-off-ul din 2016, doar dinamo sa joace corect cu Astra, nu sa cedeze ambele meciuri la cererea neghiobilor din pch, cu scopul ca Steaua sa nu castige campionatul. Asa se ruineaza si ce a mai ramas din amaratul fotbal autohton!

Care Steaua GGistule? Ai o logica fracturata. Nu ti.am spus io. Altu

andyandrei2015
andyandrei2015  •  05 Martie 2019, 20:18
Postat de observator_federal pe 05 Martie 2019, 10:39

Cum repetați voi refrenele lansate de Meme pe online sau în declarații furioase de presă... Mascați neputința echipei inventând arbitraje defavorabile de parcă voi nu ați câștigat într-o manieră scandaloasă atâtea meciuri, de pildă ultimul meci cu Avram la centru... Și vă mai mirați de ce nu ați mai câștigat niciun trofeu și nici nu reușiți să mai vindeți fotbaliști... Apropo, cum explici că echipa este ”sancționată” atât de drastic de public?

fa pasi tu habar nu ai mai observator de somn de realitatea din lumea asta

andyandrei2015
andyandrei2015  •  05 Martie 2019, 20:18
Postat de stoichkov10 pe 05 Martie 2019, 10:46

*** nu castigati contra Chiajna, Voluntari si Calarasi si vorbesti de conspiratii? TAS-ul va asteapta

pasi nu ai inteles nimic,culca te

Vezi toate comentariile (89)
Comentează
Close