FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Reghe ar avea un salariu fabulos la CSU Craiova! De 9 ori mai mult decât Todoran!

Laurențiu Reghecampf (46 de ani) este noul antrenor al Universității Craiova. Acesta ar avea un salariu fabulos în Bănie! +35   FOTO
Laurențiu Reghecampf (46 de ani) este noul antrenor al Universității Craiova. Acesta ar avea un salariu fabulos în Bănie!

Articol de GSP - Publicat luni, 26 iulie 2021 18:10 / Actualizat luni, 26 iulie 2021 18:25

Laurențiu Reghecampf (46 de ani) este noul antrenor al Universității Craiova. Acesta ar fi fost ademenit cu un salariu fabulos în Bănie!

Conform Fanatik, Reghe va încasa 500.000 de euro pe an în Bănie. Așadar, peste 40.000€ lunar! Ar fi cel mai bine plătit tehnician din Liga 1. 

Reghecampf ar avea un salariu uriaș la CSU Craiova!

La polul opus, Dinu Todoran încasează 4.500 de euro pe lună la FCSB, cea mai mică remunerație din primul eșalon.

Sursa citată mai infomează că Laurențiu Reghecampf are o prima uriașă în cazul în care o va califica pe Universitatea Craiova în grupele Ligii Campionilor: 1 milion de euro.

2 anieste durata contractului dintre Reghecampf și CSU Craiova

Mihai Rotaru, prima reacție după numirea lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova.

A fost prima noastră variantă Reghecampf. E prima dată când batem palma cu antrenorul care se află în capul listei. De fapt, înainte să ne înțelegem cu Ouzounidis, în februarie, tot cu Reghe am discutat prima dată. 

Cu Laur am o relație bună și cred că putem să facem lucruri foarte frumoase împreună. Cred că e potrivit pentru Craiova. Eu sunt extrem de mulțumit că l-am pus antrenor. Știam de ieri că va fi antrenorul Craiovei, el nu (n.r. - râde). 

El știa lotul, mi-a spus unde crede că am putea îmbunătăți echipa, ar fi vorba de 1, maxim 2 jucători. Evident, ne vom întări în plus dacă vor mai pleca fotbaliști. Andrei Ciobanu, de la Viitorul, este interesant, vom vedea dacă va fi o variantă sau nu.

Mâine ajunge Laur. Va intra în pâine de mâine seară. Va veni cu ajutoare, 2-3 asistenți. Tot mâine va fi prezentat oficial”, a declarat Rotaru în emisiunea „Liga Digi Sport”.

Cu Ouzounidis nu ne-am certat. Ne-am despărțit amiabil, ne-am strâns mâna. Lucrurile nu mergeau în direcția care trebuie. E extrem de neplăcut să schimbi antrenorul, pentru că mereu urmează o perioadă de nesiguranță 
Mihai Rotaru, patron CSU Craiova

Laurențiu Reghecampf e noul antrenor al celor de la CS Universitatea Craiova

CS Universitatea Craiova și-a găsit antrenor după despărțirea de grecul Marinos Ouzounidis. Mihai Rotaru s-a mișcat repede și l-a convins pe Laurențiu Reghecampf. Acesta a semnat un contract valabil două sezoane. 

„Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Științei! Tehnicianul a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe o perioadă de 2 ani și va conduce primul antrenament mâine după-amiază”, se arată în comunicatul celor de la CSU Craiova. 

Reghe ar avea un salariu fabulos la CSU Craiova! De 9 ori mai mult decât Todoran!
CS Universitatea Craiova l-a anunțat oficial pe Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf era liber de contract de la finalul lunii iunie. Ultima dată a antrenat-o pe Al Ahli, în Arabia Saudită. 

În ultimele săptămâni, numele său a fost vehiculat la FCSB, echipa unde a reușit cele mai importante performanțe din carieră. Gigi Becali nu a fost însă convins și a mers în continuare pe mâna lui Dinu Todoran. 

Reghecampf a mai fost în negocieri cu CS Universitatea Craiova și în finalul anului trecut. Discuțiile au stagnat atunci din cauza unor neînțelegeri în privința contractului. Presat de fani, finanțatorul Mihai Rotaru a fost nevoit să facă acum compromisuri. 

5 echipea antrenat Laurențiu Reghecampf în România: Gloria Bistrița, FC Snagov în două rânduri, FC U Craiova, Concordia Chiajna și FCSB, tot în două rânduri. Cel mai mare succes l-a avut pe banca „roș-albaștrilor”, alături de care a cucerit două titluri și o Supercupă.

Laurențiu Reghecampf, antrenor la CSU Craiova: primul obiectiv, Conference League

Laurențiu Reghecampf va conduce mâine primul antrenament la Craiova. Trebuie să pregătească un meci vital pentru olteni, returul de joi, cu Laci, din turul 2 preliminar al UEFA Conference League. În prima manșă, jucătorii lui CS Universitatea Craiova au cedat, scor 0-1. 

Reghe ar avea un salariu fabulos la CSU Craiova! De 9 ori mai mult decât Todoran!
Laurențiu Reghecampf, fost antrenor al celor de la FCSB, foto: Imago

Reghecampf a fost dorit și la FCSB: „Gigi Becali s-a rugat de mii de ori de Laurențiu”

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

Mihai Rotaru trece la treabă după eșecul cu FCSB » Vrea să aducă un internațional din Liga 1: „Nu s-ar păcăli cu noi”

Universitatea Craiova, în genunchi, fizic și psihic! Dezastru după 1-4 cu FCSB: probleme mari înainte de Conference League

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (71)
petre47
petre47  •  27 Iulie 2021, 18:11

Crfedeam ca romanii sunt mai destepti decat arabii. Rotaru ma contrazice. Desi stia - de la madam Reghecampf - care a fost pretul la FCSB (cica 7-8 mii pe luna) el arunca banii pe un pacalici.

charlie
charlie  •  27 Iulie 2021, 08:29
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dakesis
dakesis  •  27 Iulie 2021, 00:28

Rotaru e pe langa fenomen. De banii astia platea 2 jucatori foarte buni, nu ii dafea unui antrenor dat in suturi afara de pe la echipe de mana a treia de prin ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (71)
Comentează