FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚIE

Laurențiu Reghecampf, surprins în direct: „Eu s-o las pe Ana?!”

Laurențiu Reghecampf, surprins în direct: „Cum să o las eu pe Ana?” +49   FOTO
Laurențiu Reghecampf, surprins în direct: „Cum să o las eu pe Ana?”

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iunie 2020 19:17 / Actualizat luni, 29 iunie 2020 21:39

Laurențiu Reghecampf, 44 de ani, a vorbit despre posibilitatea ca soția sa, Anamaria, să candideze la postul de președinte LPF sau FRF. Antrenorul lui Al Wasl a fost surprins de întrebarea moderatorului, ce poate fi interpretată ca sexistă, și a dat o replică pe măsură.

Claudiu Giurgea, moderator Realitatea Sportivă: Anamaria Prodan Reghecampf a spus că e pregătită să preia Liga Profesionistă de fotbal, să candideze la șefia LPF sau la șefia FRF. O lași?

Laurențiu Reghecampf: Eu s-o las pe Ana?!

Laurențiu Reghecampf, surprins în direct: „Eu s-o las pe Ana?!”
Reghecampf reacționând la întrebarea moderatorului. Captură Realitatea TV


Claudiu Giurgea, moderator Realitatea Sportivă: Să ia frâiele...

Laurențiu Reghecampf: Noi, în familie, avem totul diferit. Adică nu are nevoie de aprobarea mea când face ceva în business, în ceea ce muncește ea. Are nevoie de aprobarea mea când face niște lucruri legate de financiar, lucruri care lovesc familia, dar să devină președinte la Ligă nu are nevoie de aprobarea mea. Poate are nevoie de susținerea mea. Aia e cu totul altceva. De ce nu? Ana e un om capabil, căruia îi place acțiunea, e foarte bine organizată, cred că ar putea să miște multe lucruri. Nu știu, dacă ea s-a hotărât. Noi am vorbit, dar nu ceva serios. Nici nu sunt alegeri acum. Poate se răzgândește și candidează la FRF.

„Ana n-are treabă la Sibiu, e fata noastră (n.r. Rebecca). Ea continuă munca de manager. Suntem prieteni de familie cu actualul patron de la Sibiu. Am câștigat bani din fotbal și vrem să investim în fotbal, pentru că la asta ne pricepem”
Laurențiu Reghecampf despre implicarea familiei sale la Hermannstadt

+45 FOTO

S-a rupt relația dintre Burleanu și Reghecampf: „Am fost omul care a pus umărul la instalrea lui, chiar adânc și puternic”

Reghecampf despre criticile lui Duckadam: „Eu știu anumite discuții care au fost, mereu se ajungea la bani”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
10216741700672837
Kevin Mann  •  30 Iunie 2020, 03:33

Cu ceva timp în urmă cineva apropiat de familie a fost în Las Vegas și a făcut o poză cu câteva prietene românce. Între ele era și Anamaria. —— Acolo între alții am realizat cât de neimportantă arată și este ea. Și că dacă e scoasă din habitatul normal (a.k.a. gesepe) nu este nimic interesant de privit sau invidiat la dânsa. —— Probabil singurul lucru de admirat la Anamaria este determinarea pe care o are ca să reușească în industria fotbalului.

1940624119485257
Gabriel Filiorianu  •  29 Iunie 2020, 23:18

Nu cred ca este normal ca aceasta siliconata botoxata sa fie promovata atât!În opinia mea e o mare *** care fara veleitățile de ***, era muritoare de foame.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1566178743642986
Vlad Hartea  •  29 Iunie 2020, 22:42

Mai terminati odata si nu mai rostogoliti subiectul asta !! Chiar credeti ca in tara asta au innebunit toti in asa fel incat sa se ajunga in situatia in care un personaj indoielnic, precum sotia-impresar, sa ajunga sa conduca fotbalul romanesc ?? Chiar am luat-o razna ?? Individa este libera sa debiteze tot felul de prostii, dar asta nu inseamna ca lucrurile vor sta in felul explicat de ea !! Publicand tot felul de declaratii inepte ii faceti jocul si asa reuseste sa mai apara prin ziare !!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează