FOTBAL  »  Superliga  »  DIVORȚ

Laurențiu Reghecampf anunță: „Am depus actele pentru divorț” » Anamaria Prodan și fiul lor, reacții înfiorătoare: „Ai murit”

Laurențiu Rehgecampf și Anamaria Prodan divorțează +49   FOTO
Laurențiu Rehgecampf și Anamaria Prodan divorțează

Articol de GSP - Publicat luni, 11 octombrie 2021 09:09 / Actualizat luni, 11 octombrie 2021 17:30

Laurențiu Reghecampf (46 de ani) a anunțat că a depus actele pentru divorțul de Anamaria Prodan, iar impresara și fiul cuplului au avut reacții dure.

Antrenorul celor de la CSU Craiova și agentul sunt aproape de divorț, după ce Reghecampf a anunțat că a depus actele necesare. Cei doi au o relație de mai bine de 15 ani, nunta având loc in vara lui 2008.

Anamaria Prodan și Reghecampf au un fiu împreună, Laurențiu Junior, în vârstă de 13 ani, fiecare având copii din precedentele mariaje.

Laurențiu Rehgecampf și Anamaria Prodan divorțează: „Am depus actele”

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Am depus actele de divorț, la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată”, a spus Reghecampf, potrivit cancan.ro.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf jr, reacții înfiorătoare: „Ai murit”

După declarația lui antrenorului, fiul lui Reghe și al Anamariei a avut o reacție dură pe Instagram. A postat o fotografie cu el și tatăl său și mesajul „Ai murit pentru mine pentru totdeauna”.

Laurențiu Reghecampf anunță: „Am depus actele pentru divorț” » Anamaria Prodan și fiul lor, reacții înfiorătoare: „Ai murit”
Postare de pe Instagram a lui Laurențiu jr

Ulterior, acesta a postat mesajul și pe Instastory, fiind preluat și de Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf anunță: „Am depus actele pentru divorț” » Anamaria Prodan și fiul lor, reacții înfiorătoare: „Ai murit”
Mesajul publicat și de Anamaria Prodan pe Instastory

După aceea, la aproximativ o oră după prima reacție, Ana a postat un mesaj complet diferit pe contul său de Instagram, fără a-l șterge pe cel de pe Instastory.

„Laurențiu Reghecampf este tatăl copiilor mei și este soarele familiei noastre cât timp trăim pe Pământ. Fotografia postată spune totul. Suntem mereu la înălțime. Comentarii sau explicații nu există pentru că el, Reghe, este eroul băiatului meu, Reghe jr!

Nimeni nu ne face să-l iubim mai puțin. Dimpotrivă, îl iubim mai mult. Familia Reghecampf Prodan este mai puternică ca niciodată, iar copiii mei au cel mai puternic tată de pe Mapamond”, a scris Ana.

Laurențiu Reghecampf anunță: „Am depus actele pentru divorț” » Anamaria Prodan și fiul lor, reacții înfiorătoare: „Ai murit”

Citește și: 

Pițurcă vs. Reghecampf » Cum arată duelul lor pe banca lui CSU Craiova

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
110457474876983
Alexandru Ricu  •  26 Ianuarie 2022, 23:04

Divorțul poate fi cerut pe cale administrativă, notarială sau judiciară, cu mențiunea ca soții nu pot alege calea administrativă dacă au copii minori născuți din căsătorie, din afara acesteia sau adoptați, dar pot demara procedura de divorț la notar sau la instanța de judecată competentă. Este adevărat ca o opțiune viabila, având inclusiv costuri reduse, este prin biroul notarial, insa sunt situații și când părțile nu se înțeleg. Sau sunt situații când deși se înțeleg, interesul unuia dintre soți ar trebui sa fie ca desfacerea căsătoriei sa fie pronunțată de catre instanta din culpa exclusiva. In Romania procedura este greoaie. Motivele de divort sunt strict si limitativ prevazute de lege, in numar de patru, iar daca nu te incadrezi in niciunul, nu poti desface casatoria. Daca ajuta cu ceva, pun aici site-ul unde am gasit toate detaliile cu privire la procedura divortului, si anume: https://avodivort.ro/afla-cate-tipuri-de-divort-exista-care-sunt-motivele-si-ce-consecintele-sunt/

sdaniel1972
sdaniel1972  •  12 Octombrie 2021, 20:13

Nenorocita si gagica, ***, a lui Alexa, a postat, nu copilul ala...De fapt gagica fotbalistilor, fosta playboy, o *** recunoscuta in toata tara, se stie...Reghe , chiar cred ca a fost o victima a teroristei...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

talpaiadului
talpaiadului  •  12 Octombrie 2021, 02:46
Postat de 21lva pe 11 Octombrie 2021, 14:14

Respectati-i intimitatea lui reghe, ca el nu si-a expus niciodata viata persoanala. Ah, ia stai asa, dar reality show-ul ala "Prodanca si Reghe" cu cine era?

Pai chestia cu show-ul ala e un bun exemplu de motiv pentru care Reghecampf divorteaza. S-o fi saturat si omul sa fie tarat pe toate paginile tabloidelor si in scandalurile create de nevasta-sa.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close