FOTBAL  »  Superliga  »  LAZIO - CFR CLUJ 1-0

LAZIO - CFR CLUJ 1-0 // Ionuț Rada vine cu informații din culisele campioanei: „Se vorbește de o plecare a lui Dan Petrescu” » Ce solicită antrenorul

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 noiembrie 2019 20:51

Ionuț Rada, 37 de ani, fost jucător la CFR, a fost contactat de un site al fanilor lui Lazio pentru a vorbi despre meciul cu clujenii și a dat detalii și despre situația antrenorului Dan Petrescu.

„Se vorbește de o plecare a antrenorului. Au fost probleme la club și nu am înțeles foarte bine dacă se dorește să continue Petrescu. El e un antrenor exigent și cu jucătorii, și cu clubul. Vrea certitudini pentru întărirea echipei.

 S-a vorbit chiar că putea ajunge la națională. De văzut ce intenții are pe viitor”, a declarat Ionuț Rada pentru lalaziosiamonoi.it.

  • CFR Cluj are nevoie de cel puțin un punct în ultimul meci al grupei, cel cu Celtic, pentru a-și asigura calificarea în „16”-imile Europa League. De asemenea, campioana României se va califica indiferent de rezultatul cu scoțienii, în cazul în care Lazio nu o va învinge pe Rennes în ultima rundă.

VEZI ȘI:

LAZIO - CFR CLUJ 1-0 // Miracolul nu se întâmplă de două ori » Deznodământul calificării, amânat de înfrângerea cu italienii! Partida cu Celtic devine DECISIVĂ!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
lionforever
lionforever  •  30 Noiembrie 2019, 00:03

Cred ca se darama iarăși sandramaua.

hermannstadtul
hermannstadtul  •  29 Noiembrie 2019, 23:17
Postat de foxy pe 29 Noiembrie 2019, 21:46

Mai bine accepta Nationala!

doamne feri, mai traiam 5 ani cu fundu-n poarta

hermannstadtul
hermannstadtul  •  29 Noiembrie 2019, 23:16

e clar, pinalty cere asigurarea bugetului de arbitrii

Vezi toate comentariile (6)
Comentează