FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lecţie de business » Transferul lui Florin Gardoş îi aduce Stelei cel mai mare profit din istoria fotbalului românesc

Articol de GSP - Publicat luni, 11 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 11 august 2014 13:03

Steaua e pe cale să dea o nouă lovitură financiară! "Roş-albaştrii" trimit pentru al doilea sezon consecutiv un jucător în Premier League, iar suma de transfer e la fel de impresionantă.

Florin Gardoş a făcut deja vizita medicală la Southampton, iar englezii vor plăti nu mai puţin de 7,5 milioane de euro, cu unul mai puţin decît a făcut-o Tottenham pentru Vlad Chiricheş anul trecut. Profitul campioanei este însă mult mai mare în cazul de faţă.

Dacă Steaua le-a achitat 1,3 milioane celor de la Pandurii pentru Chiricheş, Gardoş i-a costat pe "militari" numai 150.000 de euro! Asta înseamnă că profitul va fi de 50 de ori mai mare şi peste cel realizat anul trecut la tranzacţia cu Tottenham.

7,35 milioane de euro e profitul Stelei din transferul lui Gardoş, cel mai mare din istoria fotbalului românesc

Putea juca pentru Ungaria
Înainte să ajungă campion în Ghencea, Gardoş a evolua la Concordia Chiajna vreme de patru sezoane. La 18 ani însă, cînd se afla la Satu Mare, fundaşul a fost foarte aproape să ajungă în Ungaria! Mai mult, chiar şi după transferul la Steaua, acesta a fost urmărit de naţionala vecină, care dorea să profite de originile sale maghiare şi să-l naturalizeze. Ne-am mişcat mai repede, iar în 2011 a debutat în tricoul României.

120.000 de euro pe an este salariul lui Gardoş la Steaua

81 de meciuri a bifat fundaşul în Liga 1 pentru gruparea din Ghencea

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (109)
blatistu49
blatistu49  •  12 August 2014, 07:34

englezii nu s chiar asa de prosti sa cheltuie banii pe un jucator modest care e de Liga a2 sau a3 a in ANGLIA e f lent moale depasit total in viteza e sub CHIRI care sa facut de ris are performante BLAT25 26

soriniz
soriniz  •  11 August 2014, 22:58
Postat de ulita_magheru pe 11 August 2014, 12:18

Nu ai cum sa l mai ti daca suma de transfer este reala ...

Suma e reala, transferul probabil ca nu.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  11 August 2014, 22:52

te-ai dus tu la origini si ai aflat ca-ti sunt maghiare? mai trogloditilor, shut up, ca scoateti doar mizerie cand scrieti!

Vezi toate comentariile (109)
Comentează