FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA CAMPIONILOR / PIUNIK - SAHTIOR 0-2

Lejer

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 august 2007 00:00

Rat si colegii sai "mineri" au invins clar in Armenia. Debut european fara mari probleme pentru sahtior. Mai jucase cu Piunik si in 2004, tot in turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Atunci a fost 4-1 scorul general. Acum, dupa prima mansa, e deja 2-0. Calificarea s-a jucat.

"Piunik a progresat mult in ultimii ani. O echipa mai mobila, mai inteligenta tactic, experimentata, cu jucatori bine claditi", atentiona Lucescu inaintea meciului. Ieri, la Erevan, terenul s-a inclinat spre poarta gazdelor.
sahtior a atacat nonstop in prima repriza, cu fundasii centrali la mijlocul terenului si cu Rat avansind mereu pe banda stinga, centrind sau sutind periculos. N-a inscris "tricolorul" (folosit intreaga partida), au ratat mult si coechipierii din ofensiva, dar in minutul 44 Gladki a ramas singur cu portarul si a deschis scorul. Pentru ca, imediat dupa pauza (48), Brandao sa profite de o minge respinsa gresit la sutul lui Jadson si sa puncteze din coltul careului: 0-2. Moment in care oaspetii s-au relaxat, prilejuindu-le armenilor citeva raiduri amenintatoare. Insa tabela nu s-a schimbat.

"Talent si clasa"
Apreciat de mass-media italiana, Cristi Chivu a fost laudat si de Massimo Moratti pentru prestatia din primul sau meci in tricoul Interului, 1-2 in testul cu Arsenal. "Chivu a jucat numai o partida, dar a demonstrat deja ca are talent, clasa si dorinta", a sustinut patronul campioanei Italiei. Urmatorul "amical" al Interului este diseara, cu Manchester United (22:00).

Tamas, in conflict cu Celta

Gabriel Tamas a depus plingere la Federatia spaniola (RFEF) deoarece Celta, clubul unde sezonul trecut a fost imprumutat de Spartak Moscova, nu i-a achitat ultimele salarii. Impasul a intervenit dupa ce fundasul roman a intirziat doua zile de la revenirea la "nationala", in iunie, moment din care gruparea din Vigo nu l-a mai platit. RFEF i-a dat dreptate lui Tamas, vindut intre timp la Auxerre, de aceea Celta a fost somata sa-i achite sumele restante, altfel risca sa fie retrogradata. In Franta, Keseru a intrat in minutul 58 la Nantes, 5-0 cu Reims.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează