FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV // VIDEO Un fost antrenor din Liga 1 acuză: „Arbitrilor le este teamă de Gică Hagi! Eu nu sunt tratat ca Petrescu sau Iordănescu”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 octombrie 2021 11:08 / Actualizat miercuri, 27 octombrie 2021 13:21

Leo Grozavu, fostul tehnician de la Sepsi, a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP LIVE.

Tehnicianul de 54 de ani a vorbit despre diferența dintre modul în care sunt tratați antrenorii de la echipele de top din Liga 1 de către arbitri, în comparație cu tehnicienii celorlalte echipe.

VIDEO Leo Grozavu: „Arbitrilor le este teamă de Gică Hagi”

„Fără doar și poate că arbitrilor le teamă de Hagi. Când a fost dată acea circulară, potrivit căreia antrenorii trebuie să fie suspendați după 4 cartonașe galbene, mi s-a părut aberantă regula.

Niciodată nu va fi jucat Grozavu la fel ca Hagi, Reghecampf, Petrescu sau Iordănescu. Nu ai cum. Când ai în spate o echipă mare ai altă protecție.

Uitați-vă la Croitoru, de la Botoșani. La fiecare joc ia cartonaș galben. Sunt convins că dacă ar sta pe bancă la FCSB nu ar fi la fel. Consider că sunt mult mai expuși antrenorii de la echipe mici”, a declarat Leo Grozavu la GSP LIVE.

LPF: aliat pentru FCSB, dușman pentru restul Ligii 1!

Gazeta Sporturilor a prezentat marți o analiză din care reiese că în sezonul trecut, Sepsi, Voluntari și Viitorul n-au beneficiat de același tratament favorabil din partea Ligii, așa cum a avut FCSB, deși au avut aproape la fel de mulți jucători lipsă, fie infectați cu virusul, fie din alte motive. 

LPF a fost „mumă” pentru FCSB atunci când i-a reprogramat meciul cu Farul, de duminica trecută, fiindcă trupa lui Edi Iordănescu a spus că are prea mulți absenți. Nu mai puțin de 16 jucători, dintre care 9 aveau Covid sau erau în izolare, iar alți 7 erau accidentați. LPF a anunțat că meciul se va juca peste 11 zile.

 

Părerea mea e că se creează un precedent cu FCSB. Fără să atac pe nimeni. Regulamentul e pentru COVID din câte știu eu, nu pentru accidentați. Dacă știu eu bine regulamentul. Petrescu are dreptate, pentru că anul trecut a avut și el o grămadă de jucători accidentați și nu s-a amânat niciun meci pentru cupele europene. Dacă ai opt infectați de COVID-19, mâine vin și eu și zic că am zece accidentați. Și cine vine să mi-i controleze? Doctorul echipei, care e omul meu. 

Așa orice echipă poate să facă la fel și să zică că nu joacă. Nu știu dacă Florin Tănase s-a dat accidentat. Nu știu dacă se lua aceeași decizie dacă era vorba de Clinceni sau Târgoviște 
- Vasile Miriuță

Citește mai multe știri din Liga 1: 

CFR Cluj mai pregătește un transfer! Petrescu a pus ochii pe un mijlocaș din Liga 1

Ce traume va lăsa Covid-19 la FCSB? Ce s-a întâmplat cu echipa după focarul din toamna trecută

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (12)
muzzi
muzzi  •  31 Octombrie 2021, 09:06

"cand ai echipe mari in spate, esti tratat altfel"! pe urma spui, ca Viitorul nu a beneficiat de acelasi tratament ca FCSB! si totul este sa-l acuzi pe Hagi! imi scapa mie ceva sau asta se incurca in propriile declaratii?

dorelus
dorelus  •  28 Octombrie 2021, 14:24
Postat de Florin Dobrin pe 27 Octombrie 2021, 19:06

bai pararelule fata de fotbal , pune mana pe carte si vezi ce o facut HAGI pentru romania ??????? uitete prin ochelari daca esti orb cine o mai facut pentru romania ce o facut el ??? cum dracu poti scuipa pe gura aia asa ceva ?????

auzi omu ce-a facut Hagi pentru Romania?mai mult decat tine ,el tot ce-a facut a fost sa-si faca o meserie,ce-i drept banoasa dara stii tu c-ar fi venit la o singura convocare gratuit?tu platesti taxele la stat ca si fiecare dintre noi ,tu stii cum Hagi sau Popescu au primit terenuri prin Predeal sau Mamaia?privilegii de care tu sau eu nu avem parte... Ozi buna.

talpaiadului
talpaiadului  •  27 Octombrie 2021, 20:11

Are dreptate Grozavu si pana la urma e si normal ca un arbitru sa accepte mai usor niste acuzatii venite din partea lui Hagi sau Dan Petrescu decat cele venite din partea lui Croitoru, Grozavu sau Prepelita. E o chestiune de bun simt.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează