FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Leo Strizu recunoaște că e doar o marionetă: „Becali hotărăște, noi suntem simpli executanți” + „Pintilii are rolul cel mai important. Planul secundar este ocupat de mine”

Foto: Captură FCSB TV
Foto: Captură FCSB TV

Articol de , - Publicat duminica, 04 decembrie 2022 13:55 / Actualizat duminica, 04 decembrie 2022 13:58

Leonard Strizu (55 de ani), antrenorul principal al celor de la FCSB, a recunoscut, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu CS Mioveni (n.r. - programat luni, de la ora 19:00), că Gigi Becali (64 de ani), finanțatorul formației roș-albastre, se implică total la echipă. Toată lumea știa asta, dar Strizu a spus tot cu subiect și predicat.

De asemenea, tehnicianul a spus și că Mihai Pintilii (38 de ani) este cel care ia deciziile la antrenamente, el doar fiind consultat de acesta. 

Anamaria Prodan l-ar fi pierdut definitiv pe Ianis Stoica! Ce susțin apropiații jucătorului
FCSB
Anamaria Prodan l-ar fi pierdut definitiv pe Ianis Stoica! Ce susțin apropiații jucătorului

Leonard Strizu: „Întâlnim o echipă bine organizată”

„Ne așteaptă un meci greu, pentru că echipa deja are un parcurs foarte bun, sunt 3 rezultate pozitive. Din ce am constatat la antrenamente, echipa are o dispoziție foarte bună. Chiar vor să trateze meciul cu foarte mare atenție. Ar fi păcat să se întâmple ceva ce nu ne dorim.

 Întâlnim o echipă bine organizată. Din punctul meu de vedere, sau din punctul de vedere al antrenorilor, Mioveni practică un sistem greu de pătruns pe faza defensivă. Joacă cu 3 fundași centrali, cu 5 în total și urmăresc foarte mult contraatacul, ce am văzut și la meciul cu Viitorul (n.r. Farul). 

Au un jucător interesant, Carnat. Noi o să avem același joc de atac. Echipa, la ultimul meci din deplasare, pe faza ofensivă a stat foarte bine, am avut 3 goluri. De menționat că golurile au fost marcate de toate cele 3 compartimente: apărare, mijloc și atac. 

Este un lucru îmbucurător. Am avut un număr foarte bun de șuturi la poartă, pe poartă. 20 de șuturi, din care 9 sau 10 au fost pe spațiul porții. Echipa își dorește, are un joc bun și mi-aș dori să fie așa până la sfârșitul lunii”, a precizat Leonard Strizu. 

Leonard Strizu: „Nu am vorbit cu patronul după meciul de la Botoșani”

„Nu am vorbit cu patronul după meciul de la Botoșani. Decizia patronului este cea mai importantă. Nu cred că a primit cineva telefon din partea domnului Becali. Eram foarte ocupat la Botoșani, fiind primul meu meci. V-am mai zis: domnul Becali hotărăște, noi suntem simpli executanți”, a mai punctat antrenorul FCSB-ului.

VIDEO. FCSB - CS MIOVENI / Leo Strizu, conferință de presă înaintea partidei: „Echipa vrea să trateze jocul cu atenție”

Citește și alte știri din Liga 1:

Ofertă neașteptată pentru un jucător din Superliga » Patronul a confirmat negocierile: „Cred că pot să obțin 1 milion pe el”

Portarul care a debutat în Superliga chiar în derby-ul Băniei a povestit cea mai grea fază: „Atunci am alunecat. Am zis: «Ce o fi, o fi». Dumnezeu m-a ajutat!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (47)
maradona79
maradona79  •  05 Decembrie 2022, 10:48

Je suis Leo Strizu! Je suis marionette! #marionette #metoo

mr90
mr90  •  05 Decembrie 2022, 09:44

Ca Becali se implica e clar dar e trist ca un antrenor cu licenta Pro nu poate lua decizii nici macar la antrenamente. De aici rezulta ca Scoala de antrenori are valoare zero !

Hcm27
Hcm27  •  05 Decembrie 2022, 08:14
Postat de Sarcastique pe 04 Decembrie 2022, 23:05

"Dar tu nu știi când prea ai frecventat-o,din moment ce folosești violenta verbala."....si mai vb de scoala ?!:))) nu te zgaraie la urechi exprimarea academica pe care o folosesti . qed. sau sunt prea subtil pt fanii fc .fcsb . P.S. tot nu ma pot opri din ras :))))

Răzi,dar uita-te-n oglinda,ca să ai motiv,nu sa razi, ca știi tu cine, de unul singur de ce-si aduce aminte.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează