FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA - FCSB / LIGA DE TINERET

VIDEO Leo Strizu, ironizat la CSA Steaua - FCSB, în Liga de Tineret » Fanii au behăit și l-au luat peste picior pe fostul antrenor de la FCSB

Articol de , - Publicat duminica, 26 martie 2023 13:42 / Actualizat duminica, 26 martie 2023 16:06

Plecat de la FCSB, Leo Strizu (55 de ani) a fost în tribune la meciul dintre CSA Steaua și FCSB, 0-3, din etapa a 6-a din play-off-ul Ligii de Tineret.

Prezent alături de Lucian Filip, membru în staff-ul FCSB, la partida din Complexul Sportiv Steaua, Leo Strizu a fost ironizat de fanii „militarilor”.

VIDEO Leo Strizu, ironizat de fanii CSA Steaua

În timp ce urca în tribună, fanii CSA Steaua au profitat de moment și au râs de acesta. „Domnul antrenor de la FCSB. Domnul antrenor principal. Am auzit că făcea schimbările la pauză”, au comentat fanii.

Unul dintre suporteri a avut și o reacție jignitoare și a behăit când l-a văzut pe Stirzu, aluzie la faptul că Gigi Becali, patronul FCSB, este deținător de oi și n-a negat niciodată că i-a plăcut viața de cioban.

Leo Strizu, fost antrenor FCSB, în direct la GSP Live: „Mihai Stoica nu m-a prezentat în fața echipei”

Recent, la GSP LIVE, Leo Strizu a vorbit despre vicecampioana României, în special despre relația lui cu Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al clubului.

„Știam că nu mă vrea MM Stoica la echipă. Eu eram în cadrul clubului, Teia Sponte era la o discuție cu Gigi și căuta antrenor. Gigi primea tot felul de telefoane. Teia i-a spus: «Ce tot cauți antrenor cu licență? Îl ai pe Leo în club» MM i-a zis lui Gigi că niciodată nu m-a vrut. 

Eu știam că voi fi pus, dar nu am discutat deloc cu MM Stoica.  Mi se părea normal ca, dacă tot am început o colaborare, să-mi facă o intrare în echipă.  

Ce m-a deranjat a fost faptul că, la câte am făcut noi împreună, putea să zică de la început: «Bă Leo, eu nu sunt de acord să vii la echipa mare a clubului, să lucrăm împreună. Sunt de acord să fii în cadrul clubului, să fie o distanță între noi, dar nu trebuie să vii sau să te apropii de staff-ul echipei mari». Putea să-mi spună lucrurile astea și înțelegeam”, a spus Strizu la GSP LIVE.

Citește și: 

Ironia lui Mihai Stoica, după ce ultrașii români s-au bătut între ei în Andorra - România: „De aici a pornit totul”

Dumitru Dragomir a făcut praf naționala României: „Doamne! Haos total! Nu am mai văzut așa ceva” + „Unii nu știu cum îi cheamă cu buletinul în mână”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
Cristib2009
Cristib2009  •  26 Martie 2023, 22:59

Nivelul de inteligenta a celor 300 de suporteri CSA STEAUA (FC REGAL BUCURESTI)arata nivel de educatie al suporterului respectivei echipe atunci cand vine pe stafion doar sa injure,sa bea..sa loveasca,sa sara la bataie..Si de aceea vor sta ca prostii la mila lui talpanica sa le arunce si lor niste frimituri ca sa mearga dupa el la ptocese precum catelusii ..

mirstelistu
mirstelistu  •  26 Martie 2023, 19:44

Ierati-i ca erau ori flamanzi ca nu a gătat nea Costel talpa fasolea ori erau drogati

c23655
c23655  •  26 Martie 2023, 19:08

Talpaneaua și-a luat-o din toate direcțiile, la toate grupele. Așa cum era de așteptat.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează