FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Președintele lui Dinamo, pus la zid: "De unde o fi apărut acest domn David, securilă de serviciu. E un șarpe" + "Niculescu va avea soarta lui Bratu"

Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 24 septembrie 2018 14:53

Mihnea Ionescu, unul dintre liderii de galerie de la Dinamo, a criticat în termeni duri situația echipei și pe oficialii roș-albilor. Principalele ținte sunt președintele Alexandru David și patronul Ionuț Negoiță.

"Sunt susținătorul acelei tabere care într-adevăr are un plan fezabil pentru ca acest club să nu se ducă pe râpă. Domnul Negoiță nu are habar de ceea ce înseamna managementul în fotbal. S-a dovedit că nu a putut să țină brandul ăsta în viață. De unde o mai fi apărut și acest domn David, securilă de serviciu...

Pare plin de intenții bune, dar în realitate este un șarpe. Eu îi acuz pe David și pe Negoiță de următorul lucru: caută să ducă în derizoriu imaginea unor oameni care au făcut ceva la Dinamo de la Revoluție încoace", a declarat Mihnea Ionescu la Radio Sport Total FM.

"Niculescu va avea soarta lui bratu"

Liderul galeriei dinamoviste a vorbit apoi despre noul antrenor Claudiu Niculescu și despre plecarea directorului general Ionel Dănciulescu.

"Pe Claudiu Niculescu îl consider cel mai bun atacant de la Dinamo. Mai devreme sau mai târziu, în condițiile actualului management, Niculescu va avea soarta lui Bratu.

Danciu trebuia să plece mai de mult. A fost jonglat și trimis să spună niște lucruri pe care nici el nu le credea. Este un om care într-adevăr s-a dedicat la Dinamo atât ca fotbalist, cât și în structura asta administrativă. Când nu slujești patronul se consideră că nu ești fidel", a adăugat Mihnea Ionescu. 

Citește și: Răspunsul ironic al lui David pentru Dănuț Lupu: "Îl sunam în birou și nu răspundea niciodată"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  25 Septembrie 2018, 10:30

dinamo club de sec. trebuie sa dispara din peisaj.

prafurialbeptrzilenegre
prafurialbeptrzilenegre  •  24 Septembrie 2018, 17:55

Si fraierii pun botu' zi de zi...Un abonament la circ va rog.

calinescu_
calinescu_  •  24 Septembrie 2018, 17:00

PRIN CE S-A DEDICAT DANCIU LUI DINAMO ....???? CA NU A FACUT ABSOLUT NIMIK ....????? DANCIU S-A REMARCAT DOAR CAND A VENIT L-A STADION CU "SPERIETOAREA" AIA A LUI ....!!!!! II PUTEM DA TITLUL DE CEL MAI INUTIL OM DE LA DINAMO ...!!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează