FOTBAL  »  Superliga  »  INSTAT

Mutu avea dreptate! » Ce arată raportul InStat după etapa a 3-a a Ligii 1 + Echipa ideală a rundei

Articol de GSP - Publicat marti, 03 august 2021 10:43 / Actualizat marti, 03 august 2021 12:44

Dinamo – Clinceni 3-1 a fost ultimul meci al etapei a treia din Liga 1, rundă care a produs o serie de rezultate neașteptate.

După ce a marcat două goluri pentru „câini”, Deian Sorescu a avut cel mai mare indice InStat din toată etapa, 344, fiind urmat de Desley Ubbink, mijlocașul celor de la UTA (307).

Deian Sorescu a impresionat în această rundă. Pe lângă cele două goluri, căpitanul lui Dinamo este jucătorul care a tras cele mai multe șuturi pe poartă (4) și are cel mai bun procentaj al ocaziilor transformate în gol: 2 din 2.

Top 5 cei mai buni jucător ai etapei a 3-a din Liga 1:  

  1. Deian Sorescu – 344
  2. Desley Ubbink – 307
  3. Patricio Matricardi – 297
  4. Gustavo Vagenin – 292
  5. Ahmed Bani – 289

Olimpiu Moruțan, detronat la driblinguri

Olimpiu Moruțan, mijlocașul pe care Becali a încercat să-l dea la Galatasaray, a fost detronat din topul jucătorilor cu cele mai multe driblinguri.

Alexi Pitu, mijlocașul de 19 ani al Farului, a fost jucătorul cu cele mai multe astfel de procedee în runda a 3-a, reușind 7 driblinguri contra Rapidului, din 9 încercate. 

Echipa etapei a 3-a în Liga 1, realizată pe baza indicilor InStat: 

Ducan (Mioveni, 261) – Cr. Manea (CFR Cluj, 283), Matricardi (Gaz Metan, 297), Screciu (CSU Craiova, 288), Camora (CFR Cluj, 279) – Albu (Rapid, 277), Rață (Voluntari, 265) – Cioiu (Academica, 258), Ubbink (UTA, 307), Sorescu (Dinamo, 344) – Ad. Bălan (Rapid, 246)

CSU Craiova și FCU Craiova, cele mai ofensive echipe

Deși au pierdut în aceste etape, CSU Craiova (1-2 cu FC Botoșani) și FCU Craiova (1-2 cu FC Voluntari) au fost cele mai ofensive echipe ale rundei.

Formația lui Reghecampf a avut cele mai multe ocazii (10) și cele mai multe șuturi expediate (17).

Echipa lui Mutu a stat cel mai bine la parametrul care conține toate tipurile de pase, dueluri, intercepții, conduceri de minge, preluări nereușite, la fel ca șuturi pe cadrul porții, șuturi respinse și goluri primite. FCU Craiova are cel mai bun indice: 994.

De asemenea, FCU Craiova este echipa cu cele mai multe pase (672) și cel mai mare procent de pase reușite (88%). Stă cel mai bine și la viteza paselor precise, 17, (n.r.- reprezintă numărul de pase precise reușit într-un minut de posesie) peste media sezonului (16,6).

Puțină frustrare există. Câteodată nu înțeleg fotbalul. În seara asta am condus jocul de la un capăt la celălalt, am dominat, dar am pierdut. Ce să spun? Sunt mulțumit de băieți, de felul în care au jucat, în care au luptat
-Adrian Mutu

82 de mingia pierdut FCSB în propria jumătate, cele mai multe

Cifrele InStat ale etapei a 3-a din Liga 1: 

  • Cel mai bun index: CFR Cluj (239)
  • Cele mai multe ocazii: CS Universitatea Craiova (10)
  • Cele mai multe mingi recuperate: Dinamo (59)
  • Cele mai multe pase: FCU Craiova (672/ 589 reușite)
  • Cele mai multe driblinguri: FCSB (43 / 24 reușite)

VIDEO Iuliu Mureșan, după a doua victorie a lui Dinamo în 3 etape: „Am trăit meciul ca atunci când eram la CFR Cluj”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Ripostă după victoria lui Dinamo: „E o palmă dată loser-ilor! Plăcerea cea mai mare e când mă sună Dinu”

FCSB, în corzi! An financiar catastrofal după rușinea din Europa » CFR Cluj, încasări de cel puțin 3 ori mai mari

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (21)
opinca_de_aur
opinca_de_aur  •  04 August 2021, 05:06

Face gsp ce face si mai baga o stramba pe pagina Universitatii. Sub pretextul unei statistici, mutra lui Adi Mutu troneaza in varful paginii de 2 zile. Daca e asa de smechera statistica lu peste, de ce nu e si pe pagina Stelei sau a Rapidului? Ia sa vedem daca baietii de la cenzura fac nani.

prazburg1948
prazburg1948  •  03 August 2021, 20:36
Postat de kuba pe 03 August 2021, 15:55

Sa vedem și celelalte achiziții la joaca! Pana acuma Bauza, Asamoah și chiar H.Vieira au mișcat bine. Achim este dezolant ! Încă 2-3 jucatori și vom reuși sa producem surprizele plăcute! Mi-ar plăcea sa cred fâsul de acuma câteva zile cu Mogos! Chiar îmi place Vasluianul ! Puternic, bătăios și cu șut bun! Forța Stiinta!

Cel mai bun prieten al eroul tau Hugo Vieira e un tovaras de al meu Tony, urmarim meciurile Universitatii si Benficai impreuna. Cand vin in tara o sa ii cer lu' Vieira un tricou fc litera u calu booveni est 2017 si o sa-l pun la usa pe post de preş. Va fi noul meu avatar, abia astept! =))

kaloogarele
kaloogarele  •  03 August 2021, 18:27
Postat de potec pe 03 August 2021, 16:22

Stadionul apartine primariei, acolo trebuie cautat raspunsul la intrebarea ta

nuuu maai spuune postacel ... sa ma duc la primarie, ca nu e treaba mea ... daca aia de te platesc pe tine cumpara petarzi la pret de briliante, sa ma adresez la NeaMarcel (eventual sa fac un dosar cu sina, unde sa-mi atasez in scris doleantele, ca sa aiba el ce pune pe foc). Daca ma intreb de ce nu mai apar copiii aia promitatori de i-am vazut in amicale (ca tre' sa joace marele Bancu!!) sa fac alt dosar cu sina si sa ma adresez la NeaSorin, nu? Ah sau stai, ca nu pot sa deranjez LEGENDA. Da' ce sa fac? Sa cumpar tricoaie si abonamente, nu? Ca sa-mi arat atasamentul netarmurit pentru o bucata de *** cu eticheta legendara, nu? Bah, aia de la voi de pe forumuri or fi mai slabuti asa de inger, da' unii mai cap si pentru altceva in afara sa nu le ploo in git!! Va doare-n antinevralgic pe voi de Oblemenco, de Balaci, etc. Ii scoateti de la naftalina doar cind aveti nevoie sa bagati ceva amintiri ca sa va vindeti ce aveti de vindut. Sa nu vada lumea ca vindeti dacii (daaaa, da' acum 30 ade ani daciile astea erau mercedesuri ... ERAU!). Pe voi tot ce va intereseaza de la maximi e sa faca niste campanii de PR, sa vindeti abonamente la Minima facindu-i pe moameni sa aiba senzatia ca cumpara abonamente la Maxima!!! In rest, ***. Oribil, oribil din partea voastra!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează