FOTBAL  »  LIGA 2  »  RESTANȚE

Jucătorii unui club cu pretenții de promovare în Liga 1 au primit două salarii restante

FOTO: Facebok @AFC Dunărea Călărași
FOTO: Facebok @AFC Dunărea Călărași

Articol de - Publicat luni, 21 decembrie 2020 02:20 / Actualizat luni, 21 decembrie 2020 02:45

Dunărea Călăraşi a jucat un rol important în prima parte a sezonului de Liga 2, chiar dacă formaţia antrenată de experimentatul antrenor Cristian Pustai (53 de ani) s-a confruntat, în ultima perioadă, cu delicate probleme financiare. 

Cristi Pustai, alături de staff-ul său, a depus memoriu pentru a recupera restanţele financiare. „A fost vorba, mai mult, de o atenţionare pentru redresarea situaţiei. Lucrurile au reintrat în normal după ce s-au plătit jucătorilor două salarii”, a punctat Pustai la Metropola TV. 

Cristi Pustai și Dunărea Călărași vor în Liga 1

„Cred că puteam fi în fruntea clasamentului, dacă nu iroseam câteva puncte importante. Am fost, însă, campioana fair-play-ului, dacă ţinem cont de faptul că ne-am apărat şansele doar pe teren deşi puteam profita şi noi, ca alte echipe, de situaţia Covid-19”, a completat Pustai.

Tehnicianul Dunării a stabilit două scenarii pentru pregătirea returului: un cantonament în Turcia sau o variantă cu antrenamente doar în ţară. Dunărea Călăraşi este calificată şi în optimile de finală ale Cupei României.

Clasamentul din Liga 2 la final de an: 

VIDEO. Noul stadion Steaua a fost inaugurat! Imagini impresionante

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

FC U Craiova, primul transfer al iernii! A adus un fotbalist de la Comuna Recea

EXCLUSIV George Florescu, discurs necruțător după ce a fost izgonit din club: „În România, nu sunt acceptați jucătorii cu personalitate! Trebuie să fim sclavi”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close