FOTBAL  »  Superliga  »  ATAC

Liubliana Nedelcu, impresara atacată de Gigi Becali, îl distruge pe patronul FCSB: „Îmi e scârbă. Voiau să-l prostească pe jucător”

Articol de GSP - Publicat luni, 23 decembrie 2019 19:24

Liubliana Nedelcu, agentul lui Aïssa Laïdouni, fotbalistul dorit de Gigi Becali, i-a răspuns în termeni duri patronului de la FCSB, după ce latifundiarul anunțase că impresara solicita un comision de 200.000 de euro în această tranzacție. 

  • CONTEXT: Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a explicat de ce a sistat tratativele pentru transferurile lui Boubacar Fofana (30 de ani), mijlocașul celor de la Gaz Metan Mediaș, și Aïssa Laïdouni (23 de ani), fotbalistul lui FC Voluntari: „Impresara voia și 20 de procente, și alte 20 dintr-un eventual transfer. Plus comision de 200.000 de euro. M-am închinat!” Detalii, AICI!

„Suntem în postul Crăciunului! Să ne ajute Dumnezeu pe fiecare după cât adevăr spunem și să ne pedepsească în funcție de minciunile pe care le zicem. 

Nu stau ca alții, tot timpul cu crucea în mână și declar cât sunt de credincioasă, dar nici nu am încercat să las pe drumuri măicuțele și bătrânii de la Mânăstirea Cristiana. Și nici nu m-am judecat cu ei, precum cei care se dau mari credincioși. 

Din vară și până acum, a fost pusă multă presiune pe Laidouni să meargă la Steaua fără mine, ca să-l prostească ei cum vor! Nu a fost vehiculată nicio sumă pentru comision, am spus-o și o repet! Iar referitor la procente (pe care într-adevăr le-am cerut), nu s-a spus nimic despre câte procente”, a scris Liubliana Nedelcu pe Facebook. 

Ulterior, aceasta a anunțat că-l va da în judecată pe Becali: Consider defăimătoare aceste declarații la adresa mea, un om care muncește din greu de 20 de ani și care nu a câștigat niciun leu fără să muncească. Știu că deranjez mulți oameni din fotbal, pentru că nu mint fotbaliștii și nu-i fur și atunci cei din breaslă, care se ocupă numai cu asemenea lucruri, se simt lezați că le stric «șmecheriile». 

Să ne ajute Dumnezeu pe fiecare dintre noi în funcție de cât rău și cât bine am făcut sau facem. Și în funcție de minciunile și de adevărurile pe care le spunem. Îmi este SCÂRBĂ”. 

„Aissa Laidouni n-a venit că nu-l lasă impresara. Impresara voia și 20 de procente, și alte 20 dintr-un eventual transfer. Plus comision de 200.000 de euro. M-am închinat!” - Gigi Becali, despre mutarea lui Laidouni

Vezi și: 

FCSB // Gigi Becali, detalii despre cele două fail-uri de pe piața transferurilor: „Impresara voia comision de 200.000 de euro, m-am închinat!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (57)
3509935899023997
Dan Beniamin  •  26 Decembrie 2019, 00:23
Postat de geogeo pe 24 Decembrie 2019, 12:37

Pai, vezi doamna, l-ai ajutat pe Laidouni sa ramana cu salariu de 3-5000 (daca or fi atatia) pe luna la Voluntari, care e pe ultimul loc in Liga 1, in loc sa ia dublu cel putin si sa se bata la campionat si prin cupele europene. Normal ca au vrut sa-l prosteasca pe Laidouni, ca de-aia ii dadeau salariu dublu. Si mie mi-ar fi scarba sa-mi creasca salariul de doua ori si sa joc in cupele europene, daca pot sa muncesc pe mai nimic si sa nu ma vada nimeni la Voluntari!?!?

Nea Caisa, e lucru mare sa joci la o echipă. Titular. Om de baza. E jale sa semnezi cu FCSB, sa te ia moca, sa te trateze ca pe unu luat pe moca, iar dupa doua jocuri sa te trimita sa te antrenezi singur. Te faci pe ei de 5-10mii euro pe lună. Mai iei din ei 6 luni ce iti lasa dupa amenzile aberante si ai termincat cu fotbalul. Trebuie să ai totusi un IQ ca sa pricepi anumite lucruri. Dar ne dăm seama de nivelul tau de cand vedem pe cine susti..

105662257060988
Eugen Qy  •  25 Decembrie 2019, 10:58
Postat de Dan Truia pe 25 Decembrie 2019, 07:44

Gigi Becali este un credincios de parada. De fapt el actioneaza cu biserica asa cum face in viata curenta: minte, mituieste ca sa se asigure de castig si protectie pe lumea asta si cealalta. Nu i-a mers tot timpul - a facut puscarie - se vede treaba ca prea putina. Demagog infatuat face rau mediului sportiv ar trebui indepartat cat mai curand. Alaturi de un D.Dragomir care si el s-a strecurat, pana acum, pe langa lege. Si multi altii din sport care obliga sportivii sa se dopeze, sa aranjeze meciuri si multe altele. Rezultatele se vad - catastrofa si in sportul romanesc, nu numai in economie si institutiile statului.

De cate ori am atacat persoana lui gb (ca imi e si SCARBA sa ii scriu numele), am fost acuzat ca ATAC fotbalul romanesc in profunzimea lui ! FALS ! TOTAL FALS ! Atac -si o voi face in continuare- un DEMAGOG, un FARISEU si un CIUDAT ! Un Demagog pentru ca face cam ceea ce ar vrea sa faca daca e lasat si nu face ceea ce spune daca nu e lasat s-o faca !!! Un FARISEU pentru ca ia numele DOMNULUI in Desert si ia CREDINTA la misto , cu tot falsul "respect" pentru ACEASTA !!! In foarte multe randuri s-a constatat ca NU A CITIT BIBLIA sau -MACAR- ce-i era mai de trebuinta din ea, sau s-a facut a nu intelege EXACT acestea !!! Un CIUDAT pentru ca isi fixeaza niste OBIECTIVE pe care, mai apoi, cu buna stiinta (de fapt cu nestiinta) si le SABOTEAZA in repetate randuri singurel !!! Un CIUDAT pentru ca LOVESTE cu vorba in chiar persoanele care ar putea si ar VREA sa ii ajute ECHIPA (furata de la ARMATA!!!N.B.) sa ajunga pe culmi atat de inalte pe cat ii permite bugetul sau de habarnist in ale fotbalului !!!

ghijog_batran
ghijog_batran  •  25 Decembrie 2019, 10:27

cel mai *** si *** campionat din Europa. de ce zic asta? deoarece fotbalul romanesc a ajuns sa fie sponsorizat de case de pariuri, ex. Liga 1 e sponsorizata de "Betano" iar echipa nationala de "Fortuna"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează
Close