FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FC VOLUNTARI

FOTO & VIDEO » Pirații Olteniei » Victorie și urcare în clasament! Craiova trece de Voluntari și pune presiune pe FCSB și CFR Cluj

Articol de - Publicat luni, 10 decembrie 2018 19:32

CSU Craiova a câștigat meciul de pe teren propriu, 3-1 cu FC Voluntari, și se apropie de liderul CFR Cluj, urcând pe locul 3.

  CS U Craiova - FC Voluntari 3-1

Au marcat: Koljici 26', Mitriță 45+2'-pen. N. Rocha 90+1/Gadze 11'
Cartonaș roșu: Laidouni

Oltenii au luat foc când au auzit că rivala FCSB joacă în aceeași zi și la aceeași oră. Și mai ales pe posturile principale ale televiziunilor deținătoare de drepturi. Au invitat fanii în număr mare la stadion să le arate tuturor unde e adevăratul "vulcan" din fotbalul românesc. 6.000 de suporteri au răspuns "prezent" la îndemnul oficialilor olteni. Doar că până să-și scoată mănușile din buzunare și să-și pună fesurile pe cap, Gadze le-a închis gura! Voleu din mijlocul careului (11) după pasa lui Bucurică. Ferreira dormea în ghete, iar Donkor, care trebuia să-i facă marcaj, visa.

Magicianul Koljici

Tudorie (14) a fost la un pas să devină oaia neagră a serii! Cicâldău a executat perfect o lovitură liberă, Alex a dat cu sete cu capul în minge spre propria poartă, dar Vâtcă a fost pe poziție, s-a întins serios și a scos balonul de sub transversală. Reghe probabil râdea când l-a văzut pe Alex, cel pe care-l considera bun doar la cărat bagaje de la autocar în vestiar. Chiar dacă trecuse jumătate din prima repriză, Mangia n-avea niciun stres. Stătea înfofolit într-o geacă groasă pe bancă și își ștergea atent ochelarii. Știa că îi pleacă garnitura mai greu, dar n-o să-l facă de râs.

Cine putea să fie bijutierul de serviciu dacă nu Koljici? S-a înălțat peste toată apărarea ilfovenilor, a pus "capul" perfect pentru golul egalării (26).

Din acel moment, Voluntariul lui Bergodi n-a mai existat. A dispărut total din joc și s-a prefăcut că joacă fotbal. După ce-a pasat pentru 0-1, Bucurică l-a făcut acum pe antrenorul său să înjure pe margine. Pigliacelli a avut o degarajare perfectă până la Bancu, Bucurică a fost făcut măgăruș, luat pe sus de fundașul advers în buza careului. Mitriță a confiscat mingea, a bătut de la punctul cu var în stânga și oltenii intrau în avantaj la cabine.

Mister Bergodi, tu ce faci?

După pauză a fost o miuță cu un singur conducător de joc: Craiova! Voluntariul degeaba a încercat. N-ai ce să faci cu Kabasele, care pleacă de pe loc de zici că-i șchiop. Mai era să-i sară și rotula la o fază simplă care n-anunța nimic! Dacă mister Bergodi vrea să rămână cu actualul lot în Liga 1, misiunea nu va fi ușoară. Oltenii nu s-au mai agitat, dar au fost la putere.

Bancu a fost aproape de un supergol, dar execuția lui spectaculoasă e respinsă de Vâtcă de la colțul scurt (67). Mitriță (89) zguduie bara cu un șut din 17 metri, iar Rocha închide scorul după ce i-a făcut avioane pe Armaș și Vâtcă! Oltenii ridică fularele, Mitriță confiscă portavocea și cântă cu galeria: "Haaaaai Universitatea, haaai Craiova!".

Craiova a urcat pe 3, cu 35 de puncte, și se apropie la 5 puncte de liderul CFR Cluj și la 2 de FCSB. FC Voluntari rămâne pe ultimul loc, cu 11 puncte.

Echipe de start

CSU Craiova: Pigliacelli - Martic, Donkor, T. Ferreira, Bancu - Cicâldău, Mihăilă - Meza Colli, Mitriță, Mateiu - Koljici
Rezerve: L. Popescu, Kelic, Briceag, Fedele, Burlacu, Rocha, Bărbuț
Antrenor: Devis Mangia

Voluntari: Vâtcă - Bucurică, Armaş, Balaur, Vlad - Laidouni, Răuţă - I.Gheorghe, Gazdze, Căpăţână - Tudorie
Rezerve: Petrariu, Hodorogea, Ricardinho, Pîrcălabu, Deac, G.Iancu, Kabasele
Antrenor: Cristiano Bergodi

 
 

PROGRAMUL ETAPEI A 19-A

Sâmbătă:
Hermannstadt - Dinamo 1-1 Detalii AICI
CFR Cluj - Gaz Metan 2-2 Detalii AICI

Duminică:
Poli Iași - Dunărea Călărași 1-0 Detalii AICI
Astra Giurgiu - Concordia Chiajna 3-1 Detalii AICI

Luni:
Sepsi - Botoșani 0-1 Detalii AICI
Craiova - Voluntari 3-1 
FCSB - Viitorul 2-0 Detalii AICI

CLASAMENT

clipboard01

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (10)
133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  11 Decembrie 2018, 11:35

De acord victoria e victorie GIGIlism e DIGIgilism, dar ce facem cu apatia din joc si mai cu seama cu multele greseli nefortate unele pot fi devastatoare. Aseara am avut noroc! Mangia da trezirea ca Dinamo chiar asa schiop cum e acum ne poate bate,iar GAZ-ul nu-l poti bate decat ff concentrat si fff mobilizat.

dansy
dansy  •  11 Decembrie 2018, 08:38

Ce tot vorbiti pe aici?A jucat cumva Craiova aseara??Pai am urmarit comentariile la FOTBAL CLUB si s-a vorbit numai de FCSB si Viitorul.!Conform acelor comentarii cred ca Universitatea nu a jucat aseara.Dar m-am obisnuit cu gigistii de la DIGI SPORT. Mai ziaristul lui peste,daca numarul de spectatori anuntat oficial pe stadion a fost de 8768 tu de ce scrii ca au fost numai 6000??Esti ofticat cumva pe Universitatea Craiova ca are mai multi spectatori decat CFR+DINAMO+FCSB???Rusine sau/si incompetenta.

numaicraiova
numaicraiova  •  11 Decembrie 2018, 08:13

Iar mintiti . Nu au fost 6000 de spectatori in tribune. Au fost 8768.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close