FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR

VIDEO + FOTO "Serie B, Dinamo-n Serie B!" » CFR Cluj a dat de pământ cu Dinamo, scor 3-0. Golaveraj 1-7 în ultimele două meciuri

FOTO: Raed Krishan +19   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 04 decembrie 2018 21:53

Dinamo merge din înfrângere în înfrângere. După ce au pierdut cu Viitorul, 1-4, azi "câinii" au cedat și cu CFR Cluj, la fel de categoric, scor 0-3. Păun (35), Culio (51) și Țucudean (84) au marcat pentru liderul Ligii 1. 

Scandarea ironică a adversarilor devine exprimarea realității dezastruoase. Echipa are golaveraj 1-7 din ultimele două meciuri, cu Viitorul și cu CFR, și va avea de tras ca să scape de retrogradare

Cine credea că Dinamo are nevoie de un președinte nou, pentru că Alexandru David nu s-ar pricepe la fotbal, ar trebui să înțeleagă acum că fostul ziarist pe care Negoiță l-a promovat șef în Ștefan cel Mare e unicul priceput din club. David a anunțat de o jumătate de an că obiectivul clubului a devenit salvarea de la retrogradare.

El a evaluat corect nivelul propriu de competență, lotul, seriozitatea planurilor pe care le alcătuiește conducerea și a ajuns la singura concluzie corectă: "Cu mine și cu Negoiță șefi, aveți noroc dacă mai rămâneți în Liga 1".

Mișcarea disperată, pasarea societății și a vestiarului în brațele lui Mircea Rednic, nu produce nici ea rezultatele pe care le urmăreau "câinii". Arată la fel ca așa zisele proiecte Miriuță, Bratu, Niculescu.

Rednic e în stare să cumpere aur la preț mic, nu e capabil să transforme niște metale ordinare ca un alchimist. Cuplul de stoperi Popescu-Katsikas nu a funcționat niciodată, indiferent de numele care s-a aflat pe bancă, deci cum ar putea un tehnician să găsească o formulă magică pentru cei mai lenți și mai rudimentari fundași centrali din istoria clubului?
Ei doi și Penedo sunt gardieni de comedie, doar apariția lor în careul lui Dinamo îi invită pe adversari să atace, indiferent de tactica inițială a oaspeților. E păcat să nu profiți cum a făcut Păun, care s-a strecurat cu mingea ca printre orbi la primul gol al Clujului.

Când arbitrii nu văd un ofsaid, n-apucă nimeni să vadă vreo reluare, că se repede Katsikas și produce un penalty din care campioana încheie emoțiile. Va fi o nouă înfrângere a lui Dinamo.

A doua la trei goluri diferență, după 1-4 la Ovidiu. Țucudean stabilește rezultatul final, 0-3 cu o execuție de Van Basten, un exterior din alergare. Din bara de sus, balonul s-a îngropat în poartă. Țucudean a jucat la Dinamo recent și erau vremuri un pic mai bune. Și mai în urmă, a fost și mai bine. Un moment ca ăsta e imposibil de găsit din 1947 până azi.

FINAL DINAMO - CFR CLUJ 0-3

A marcat: Al. Păun 35, Culio 51, Țucudean 84

Echipele de start:

Dinamo: Penedo - Sorescu, M. Popescu, Katikas, R. Grigore - Gomelt - Zenke, Nistor, Ait Atmane, Salomao - Popa
Rezerve: Eșanu, Neicuțescu, Pesici, Hanca, Moldoveanu, Montini, Ciobotariu

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Mureșan, Camora - Bordeianu, Djokovici, Culio - Păun, Țucudean, Deac
Rezerve: Fernandez, Lang, Peteleu, Moutinho, Al. Ioniță II, Costache, Tambe

***

clasament Liga 1

voluntari

Programul etapei cu numărul 18

Marți:

  • FC Voluntari - Hermannstadt 2-0 (Detalii AICI)
  • Dinamo - CFR Cluj 0-3

Miercuri:

  • 17:30 Gaz Metan - Viitorul
  • 20:00 Sepsi OSK - FCSB

Joi:

  • 14:00 Călărași - Astra
  • 17:00 FC Botoșani - Poli Iași
  • 20:00 Chiajna - CSU Craiova
 
 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (321)
mosvasile
mosvasile  •  05 Decembrie 2018, 14:33

@zecs93 1.-Intr-adevar la primul gol Katsikas la repins cu ochii inchisi exact la adversar!Din pacate,cam toti fotbalistii din campionatul nostru fac la fel!2.-Cum au remarcat si comentatorii DIGI SPORT1,Penedo se astepta la o centrare in fata portii!De fapt Paun a dat din greseala,el vrand sa centreze!s-a vazut si dupa reactia lui!Una peste alta,oricum nu ne asteptam sa batem CFR daca nu am fost in stare sa batem nou promovata Calarasi!Rednic sa nu mai fie atat de mofturos!Lui Contra-acum doi ani-pentru a intra in play off-ii trebuia sa castige 4 meciuri la rand!Si le-a castigat pe toate si a jucat cu titlul pe masa pana in ultima etapa!Fara sa aduca nici un jucator!

bazileon
bazileon  •  05 Decembrie 2018, 13:52

De unde si romanul lui P. H. *** (nu antrenorul lui fcsb), Do Androids Dream of Electric ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazileon
bazileon  •  05 Decembrie 2018, 13:50
Postat de kwd2018 pe 04 Decembrie 2018, 23:23

slaba vasilica, slab, tot unineuronal ai ramas. Vezi, daca te uiti mai atent pe reluari, o sa constati 3 lucruri: 1. V-a mai furat si Michael Jackson, 2. De fapt voi ati dat 9 goluri valabile care v-au fost anulate eronat si al treilea..... tu ai creier... Acum, ca sa iti explic si tie... in toate 3 afirmatiile de mai sus, am glumit cu tine. Nu sunt pe bune, nu iti pierde timpul sa le confirmi. Somn usor, in noaptea mintii tale. care e vesnica.

Tu insa nu ai reusit sa bifezi la "nu sunt robot".

Vezi toate comentariile (321)
Comentează