FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - GAZ METAN 1-0

VIDEO Poli Iași o învinge pe Gaz Metan, printr-un gol controversat, și se apropie de play-off. Clasament actualizat

Foto Facebook Poli Iași
Foto Facebook Poli Iași

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 februarie 2019 16:50

Poli Iași a învins-o pe Gaz Metan Mediaș, scor 1-0, într-un meci din etapa a 23-a din Liga 1, și moldovenii sunt la doar două puncte de locurile de play-off.

Meciul a fost aici liveTEXT

VIDEO cu golul partidei

Ieșenii au câștigat după un henț imens al lui Sin, pe care arbitrul Radu Petrescu, șeful erorilor grave din actualul sezon de L1, nu l-a văzut.

Iași. România. Gazon oribil, plin cu gropi, denivelat, din care dacă ieșeau câteva cârtițe nu se mira nimeni de pe stadion.

"După ce m-am accidentat la nas cu Dinamo, mi-a fost frică să nu mă accidentez din nou. Ce fotbal să joci pe un astfel de teren? A fost un joc de luptă, greu de tot. Abia puteam să legăm pasele. Condiții grele... Ce pot să mai zic?" s-a plâns Gardoș, care a jucat cu mască de carbon, după o fractură de piramidă nazală. Narcis Bădic a avut același discurs: "Greu de tot să joci fotbal pe un astfel de teren. Astea sunt condițiile de la noi". Păi, cam au dreptate!

Pentru că șefii de la cluburi și de la LPF preferă să se roage ca televiziunile care transmit competiția să bage din nou mâna în buzunar pentru un nou contract de multe milioane de euro. Dar uită că un astfel de meci, jucat pe un asemenea teren, face audiență comparabilă cu desenele animate de pe Minimax și Cartoon Network.

Meciul? Unul slab, de matineu, în care Radu Petrescu a avut rolul principal după ce n-a văzut un henț evident al lui Andrei Sin la preluarea care a dus la singurul gol al meciului. Pasă lungă cât tot terenul a lui Flores, preluare cu tot brațul a lui Sin, care trage la poartă, Pleșca respinge în față, iar Zaharia (29) îndeplinește o simplă formalitate.

Și de-aici s-a terminat iar cu fotbalul! Ca să nu fim răi, contabilizăm totuși și șutul lui Mihalache (45+1), scos de Pleșca, dar și ocazia lui Chamed (78), scoasă de lângă bară de Mino. 

"Mi-e greu să comentez și nu vreau să ne construim alibiuri din arbitrajm, dar e adevărat că e frustrant să primești gol dintr-o greșeală clară! A fost o preluare cu mâna. Jocukl de fotbal înseamnă și astfel de momente care îți schimbă total parcursul. Totuși avem și noi partea noastră de vină. Puteam să prevenim astfel de situații" Edward Iordănescu, antrenor Gaz Metan

Poli Iași a urcat pe locul 7, cu 31 de puncte, la două lungimi sub primul loc care duce în play-off. De partea cealaltă, echipa lui Edward Iordănescu e lângă Dinamo, cu 29 de puncte.

8 greșeli mari de arbitraj are Radu Petrescu în actualul sezon al Ligii 1

Echipele de start:

Poli Iași: Peralta - Bosoi, Gardoș, Frăsinescu, Sin - Al. Zaharia, Mihalache, W. Semedo, Burlacu - Garros, Flores
Rezerve: Rusu, Chelaru, P. Petre, Bădic, Mihăescu, Enoh, Panțîru
Antrenor:  Flavius Stoican

Gaz Metan: Pleșca - Crețu, I. Cristea, M. Constantin, R. Romeo - Fofana, L. Aurelio - D. Olaru, Ivanov, Ely Fernandes - Yazalde
Rezerve: Batista, Trif, Rondon, Chamed, Mailat, P. Mendes
Antrenor: Edward Iordănescu

 Clasament Liga 1

clasament liga1

Etapa 23 Liga 1

VINERI 

Astra - Viitorul 3-0 (Detalii AICI)

SÂMBĂTĂ

Sepsi - Dinamo 0-1 (Detalii AICI)

DUMINICĂ

Dunărea Călărași - Chiajna 2-1 (Detalii AICI)
Poli Iași - Gaz Metan 1-0
CSU Craiova - CFR Cluj 21:00

LUNI

FC Botoșani - FC Voluntari 17:00
FCSB - Hermannstadt 20:00

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
magic4ever
magic4ever  •  10 Februarie 2019, 20:45
Postat de arsenie.bk pe 10 Februarie 2019, 20:03

Deci MIMAO tot pe 11.. veste buna! Aseara imi facusem deja nervi din cauza blatistilor lui Redmic..

Blaturi face clona FCSB cu Botosani si Viitorul...hotii striga hotii...Rednic a facut echipa buna la Dinamo cu fotbalisti adusi GRATIS si a castigat pe teren meciurile cu Iasi si Sepsi!

arsenie.bk
arsenie.bk  •  10 Februarie 2019, 20:03

Deci MIMAO tot pe 11.. veste buna! Aseara imi facusem deja nervi din cauza blatistilor lui Redmic..

140818066717917
Bogdan George Vlasie  •  10 Februarie 2019, 18:53

Cel mai urat meci de liga 1 se vede ca de la echipe au plecat jucători in liga 2 cu goluri multe *** liga 2

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează