FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI SFÂNTU GHEORGHE - POLI TIMIȘOARA 1-0

VIDEO » Sepsi începe în forță! A câștigat pe final cu ACS Poli Timișoara, scor 1-0

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 februarie 2018 20:04

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins-o pe ACS Poli Timișoara în etapa a 23-a din Liga 1, scor 1-0, după un gol reușit în ultimele minute.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Hadnagy, intrat pe teren în minutul 68 în locul lui Gorrin. Hadnagy a finalizat cu un șut superb de la distanță, după o deviere a lui Kuku.

După această victorie, Sepsi a urcat peste Gaz Metan și ocupă locul 12, cu 18 puncte. De partea cealaltă, bănățenii sunt pe poziția a 9-a, cu 26 de puncte.

SEPSI - POLI TIMIȘOARA 1-0
A marcat:
Hadnagy 87
TEXT / VIDEO

 

Echipele de start:

Sepsi: Rîmniceanu - Dalmau, Viera, Obsivac, Sato - Ghinga, Gorrin - Oliveira, Fulop, Hamed - Kuku
Rezerve: Niczuly, I. Ursu, Burlacu, Hadnagy, Chiriță, P. Petre, Dima
Antrenor: Eugen Neagoe

ACS Poli Timișoara: Curileac - Străuț, Khubutia, Melinte, Șeroni - Artean, Vașvari - Ciucur, Enescu, Bîrnoi - Drăghici
Rezerve: Straton, Bocșan, Neagu, Zaluschi, Doman, Popovici, Velcotă
Antrenor: Ionuț Popa

Arbitri: Călin Iulian (Ştefăneşti) - Danşa Ciprian Florin (Satu Mare), Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel). Rezervă: Marcu Florin Mihai (Oradea)

 
 

Celelalte meciuri ale etapei a 23-a:

2 februarie
Viitorul - Astra 1-1 Detalii AICI
3 februarie
18:00 Voluntari - Poli Iași
20:45 Gaz Metan - FCSB
4 februarie
18:00 Botoșani - Juventus
20:45 Dinamo - CSU Craiova
5 februarie 
20:45 CFR - Chiajna

Bursa transferurilor

ACS POLI TIMIȘOARA

Antrenor: Ionuţ Popa (confirmat)
Veniri: Popovici (Seboil), Velcotă (CSM Reșița),Adrian Zaluschi, Adrian Enescu, Akaki Khubuthia, Kayondo (liberi de contract)
Plecări: Abraw (AmaZulu), V. Creţu (Gaz Metan)

SEPSI SF. GHEORGHE

Antrenor: Eugen Neagoe (confirmat)
Veniri: Hamed (CFR Cluj), Chiriță (CFR Cluj), Dalmau (Atl. Levante), Ousmane Viera (Adanaspor), Kuku (Botoșani), Simonovski (FC Lahti), Obsivac (FC Atyrau), Sato (Horsens), Filipe Oliveira (Anorthosis), Gorrin (Wellington Phoenix)
Plecări: Răduțoiu, Damian, Thiaw, Huiban, Grecu, Astafei, Iovu (toți cu contractele reziliate)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
indolentu
indolentu  •  03 Februarie 2018, 12:18
Postat de tihi pe 03 Februarie 2018, 09:29

SEPSI OSK,se vede ca ia in serios fotbalul...a investit in echipa si a reusit sa alcatuiasca o echipa redutabila...dupa omogenizare vor face zile negre multor echipe. Au dat afara jucatorii nesportivi si sabotorii,si au adus fotbalisti seriosi.Se vede mana lui Neagoe,care este un om serios,si nu accepta insuccesul. Felicitari,victorie absolut meritata !!

ce iechipa redutabilaungure asta i iechipa redutabila una care da gol cu noroc in minutu 87 impotriva unora care nu stiau ce cauta pe teren?redutabililor tot in liga2 va duceti ca nu jucati in fiecare ietapa cu timisoara

sakamoto
sakamoto  •  03 Februarie 2018, 10:13

De multa vreme n-am vazut echipa lui robu sa joace atit de infect! Se mai mira cineva, ca au luat cu putzin timp in urma 3-0 de la Hermanstadt? Joc amical. Un meci intreg-cu Sepsi-nici un sut la poarta, nici o ocazie de gol! O BARAT! Jenibili! Popica este shugubatz, dar din pacate-i paralel cu acest sport. Atacantul Draghici s-a dolofanit, se misca greu, cade din picioare, mingea sare de la dinsul, ca din perete! Liga a 2-a este primitoare, mergetzi acolo baietzi! Sintetzi cei mai slabi din prima liga. Arbitrajul ca de obicei:execrabil!

tihi
tihi  •  03 Februarie 2018, 09:29

SEPSI OSK,se vede ca ia in serios fotbalul...a investit in echipa si a reusit sa alcatuiasca o echipa redutabila...dupa omogenizare vor face zile negre multor echipe. Au dat afara jucatorii nesportivi si sabotorii,si au adus fotbalisti seriosi.Se vede mana lui Neagoe,care este un om serios,si nu accepta insuccesul. Felicitari,victorie absolut meritata !!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează