FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 0-4

FOTO+VIDEO FCSB, victorie facilă cu Sepsi, 4-0 » Roș-albaștrii au primit două penalty-uri, iar Sepsi a dat un autogol

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor +16   FOTO
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 octombrie 2017 22:22

FCSB s-a impus cu 4-0 în meciul disputat în deplasare la Brașov, contra celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, și a revenit pe locul al doilea în clasamentul Ligii 1.

Primele 25 de minute s-au scurs fără vreo ocazie importantă de gol, însă FCSB a avut apoi nevoie de mai puțin de 10 minute pentru a marca de trei ori, iar două dintre reușite au venit de la punctul cu var.

În minutul 25, Florin Tănase a fost faultat în careu de Răduțoiu, iar Sebastian Colțescu nu a ezitat și a indicat punctul de la 11 metri. Tot Tănase a executat penalty-ul și a deschis scorul pentru FCSB.

Mijlocașul de 22 de ani le-a mai obținut o lovitură de la 11 metri roș-albaștrilor patru minute mai târziu, când a fost faultat de Oros, iar de această dată Gnohere a executat și a dublat avantajul oaspeților.

Cu 10 minute înainte de pauză, apărarea lui Sepsi a cedat din nou, iar Ghinga a trimis în proprie poartă la capătul unei faze fixe.

Nicolae Dică a fost nevoit să-l înlocuiască pe Florinel Coman în minutul 64, când fotbalistul adus de la Viitorul a acuzat dureri la coapsă și a fost schimbat cu Teixeira.

Fostul atacant al roș-albaștrilor, Nikolici, a intrat pe teren cu aproximativ 20 de minute înainte de final și ar fi putut reduce din diferență la un corner executat de Patrick Petre, însă lovitura sa de cap a lovit transversala porții lui Niță.

Scorul final a fost stabilit de Daniel Benzar, intrat la pauză în locul lui Gnohere, cu un șut la vinclu, din interiorul careului, care l-a lăsat spectator pe Fejer.

Victoria cu Sepsi o readuce pe FCSB pe locul al doilea, la 4 puncte în urma liderului CFR Cluj, care s-a impus în meciul din această etapă cu Juventus, 2-0 (detalii AICI).

9 penalty-uri a obținut Florin Tănase în Liga 1

30 de goluri a înscris Tănase în cele 112 jocuri din Liga 1 în care a evoluat

Sepsi - FCSB 0-4
Au marcat
: Florin Tănase '26 (pen.), Gnohere '31 (pen.), Ghinga '34 (autogol), D. Benzar '74
TEXT / VIDEO

Sepsi: Fejer - Răduțoiu, Ursu, Oros, C. Grecu - Ghinga, Petrovikj - I. Fulop, C. Herea, P. Petre - Hadnagy
Rezerve: Niczuly, Damian, Dima, Nikolici, Papsys, Astafei, Dumbravă
Antrenor: Valentin Suciu

FCSB: Niță - Enache, Bălașa, Planici, Momcilovici - Pintilii, Filip - Man, Florin Tănase, Fl. Coman - Gnohere
Rezerve: Vlad - Larie, Morais, Achim, D. Benzar, De Amorim, Teixeira
Antrenor: Nicolae Dică

Arbitru central: Sebastian Colţescu
Tușieri: Adrian Ghinguleac și Ciprian Danşa

 
 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (427)
daweroirl
daweroirl  •  02 Octombrie 2017, 10:08

Ocaziile nu sunt goluri stresatule...

kwd2015
kwd2015  •  02 Octombrie 2017, 10:00
Postat de tihi pe 02 Octombrie 2017, 09:24

Marele FCSB,a castigat cu un singur gol din actiune,si acel gol era foarte norocos !! Nu merita sa castige nici campionatul,nu are ce cauta nici in Europa!! Este echipa cu cele mai multe penaltiuri cadou primite,si mai vorbeste ironic si cinic, arogantul puscarias mm stoica. A fost o victorie rusinoasa facuta de o echipa formata din 11+3 jucatori.Rusine pentru fotbalul romanesc!! SEPSI OSK a avut mai multe ocazii sigure de gol,bucurestenii fiind batuti la acele faze !!

Nino nino danonino

cpt.ahab
cpt.ahab  •  02 Octombrie 2017, 09:59

Florin Tanase are o singura aptitudine: sa scoata penalty-uri.

Vezi toate comentariile (427)
Comentează
Close