FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - POLI IAȘI 3-0

GALERIE FOTO Sepsi Sf. Gheorghe câștigă la scor de neprezentare partida cu Poli Iași și egalează Mediașul în fruntea clasamentului

FOTO: Bogdan Bălaș +19   FOTO
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 august 2018 16:49

Sepsi Sf. Gheorghe s-a impus pe teren propriu în fața celor de la Poli Iași, scor 3-0. 

Sepsi a dominat categoric înfruntarea de pe Municipalul din Sf. Gheorghe. Echipa lui Eugen Neagoe a făcut un pressing avansat în treimea adversă încă din primele minute, iar ocaziile au curs la poarta moldovenilor. Viera, căpitanul gazdelor, a deschis scorul în minutul 30 după o gafă imensă a lui Alberto Cobrea.

Stefan Velez, jucătorul venit de la Slavia Sofia, s-a demarcat excelent la marginea careului advers, a dejucat jocul la offside al oaspeților, și a transformat în gol pasa lui Istvan Fulop. Hamed a închis tabela în minutul 78, cu o execuție inteligentă din afara careului de 16 metri. 

Sepsi o egalează pe Gaz Metan în fruntea clasamentului Ligii 1 și așteaptă duelul de foc de etapa viitoare contra celor de la FCSB. Și ieșenii au meci tare în runda cu numărul 5, derby-ul Moldovei, cu FC Botoșani. 

clasament liga 1

 alt clasament

Sepsi - Poli Iași 3-0
Au marcat: Viera '30, Velev '56, Hamed 
'78

echipele de start

Sepsi OSK: Roland Niczuly - Gabriel De Moura, Ousmane Viera (cp), Igor Jovanovic, Daisuke Sato - Ştefan Velev, Gabriel Vaşvari - Ştephan Drăghici, Istvan Fulop, Joseph Mensah - Birahima Tandia
Rezerve: Bela Fejer, Yasin Hamed, Adrian Rus, Daniel Prosser, Florin Ştefan, Aliaksandr Karnitski, Marko Simonovski
Antrenor: Eugen Neagoe

CSM Politehnica Iaşi: Alberto Cobrea - Adrian Gallego, Cosmin Frăsinescu, Ionuţ Cioinac, Ionuţ Panţîru - Martin Mimoun, Mădălin Mihăescu, Dylan Flores, Andrei Sin - Kizito Luwaga, Andrei Cristea (cp)
Rezerve: Denis Rus, Vlad Danale, Laurenţiu Rus, Paul Pîrvulescu, ALexandru Zaharia, Patrick Petre, Marius Chelaru
Antrenor: Flavius Stoican

Arbitri: Andrei Florin Chivulete (central) - Daniel Mitruţi, Dragoş Mihai Iliescu (asistenţi) - Eduard Ioniţă (rezervă).

Stadion: Municipal (Sfântu Gheorghe - Covasna)

PROGRAMUL ETAPEI A 4-A

Botoșani - Astra 1-1 Citește AICI cronica!
Chiajna - Hermannstadt 2-0
 Sepsi - Poli Iași 3-0
Duminică, 15:30 Călărași - U Craiova
Duminică, 18:00 Voluntari - CFR Cluj
Duminică, 21:00 Gaz Metan - FCSB
Luni, 21:00 Dinamo - Viitorul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
trianon19
trianon19  •  12 August 2018, 19:02
Postat de zidane92 pe 12 August 2018, 09:57

Daca nu ii ciupește arbitrul bat FCSB, mai ales că FCSB va juca la aproximativ 66 ore după returul cu hajduk unde cel puțin dpdv fizic va fi o încărcătură mare de tot, deocamdată Botoșani, Sepsi și gaz sunt cele mai bune din campionat!!! Ongenda și tandia e o minune că au venit la noi in campionat!

Tu esti mai prost decat ai fost vreodata :))) Steaua n-a mai pierdut acasa de un an, iar tu crezi c-o sa piarda in fata alogenilor astia bezmetici? Se vede ca esti dinamovist, azorel...

zidane92
zidane92  •  12 August 2018, 09:57
Postat de dinamo_fan pe 11 August 2018, 22:56

Solida echipa Sepsi. fugeau si se demarcau si in prelungiri deci stau foarte bine si fizic.

Daca nu ii ciupește arbitrul bat FCSB, mai ales că FCSB va juca la aproximativ 66 ore după returul cu hajduk unde cel puțin dpdv fizic va fi o încărcătură mare de tot, deocamdată Botoșani, Sepsi și gaz sunt cele mai bune din campionat!!! Ongenda și tandia e o minune că au venit la noi in campionat!

zidane92
zidane92  •  12 August 2018, 09:54

Sepsi e pe primul loc, are așa 0 1 cu Sibiu, 1 0 cu Craiova, 1 1 la Astra, 3 0 cu Iași, deci în total golaveraj 5 2 adică +3, iar Mediaș are +2, deci Sepsi e prima, mă opresc aici că dacă va zic cum sunteți, mă banati iar!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează