FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI SF. GHEORGHE - DINAMO 2-0

VIDEO + FOTO Sepsi OSK rămâne neînvinsă și după meciul cu Dinamo, 2-0 » "Dubla" lui Tandia a decis duelul

FOTO: Bogdan Bălaș +28   FOTO
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat luni, 30 aprilie 2018 20:07

Sepsi OSK s-a impus în fața lui Dinamo, scor 2-0, și continuă să rămână neînvinsă în play-out.

Prima repriză a fost una ștearsă, cu puține ocazii de poartă și multe inexactități tehnice din partea jucătorilor ambelor echipe. Imaginea primelor 45 de minute a fost spălată de reușita lui Birahima Tandia, din minutul 30.

Repriza secundă a fost una diametral opusă. Dinamoviștii au revenit cu o altă atitudine de la vestiar, dar s-au lovit de o defensivă exactă și de niște contre tăioase ale gazdelor. Moldoveanu a ratat două ocazii importante, luându-l de fiecare dată la țintă pe Niczuly.

Arbitrul Iulian Dima a avut de furcă în ultimele 5 minute. Alex Rodriguez a fost agățat de Penedo în interiorul careului, centralul a dictat penalty, dar după consultări cu tușierul a revenit asupra deciziei: simulare și cartonaș galben!

Dinamoviștii au trimis jucătorii înalți în față, dar nu amenințat poarta adversă în cele 5 minute de prelungire. Mai mult, Tandia a lovit pe contraatac, 2-0,  și a dinamitat peluza din spatele lui Penedo.

  • Finalul meciului a fost sub semnul violențelor între suporteri. Dinamoviștii au capturat un steag al Ungariei și au stârnit furia jandarmilor. Vezi detalii AICI!

Sepsi - Dinamo 2-0
A marcat:
Tandia '29 '90+1

Dinamo: Penedo - Corbu, Maric, Grigore, Olteanu - Hanca, Nistor, Mahlangu - Pesic, Popa, Moldoveanu
Rezerve: Muțiu, Dudea, Popescu, Șerban, Salomao, I. Gheorghe, Nemec
Antrenor: Florin Bratu

Sepsi: Niczuly - A. Martinez, Jure, Viera, Sato Daisuke - Ghinga, Petroviki - Tandia, I. Fulop, Hamed - Simonovski
Rezerve: Bela Fejer, Kuku, C. Dima, A. Rodriguez, I. Ursu, F. De Oliveira, Hadnagy
Antrenor: Eugen Neagoe

Arbitru: Iulian Dima (București) / Asistenți: Sebastian Gheorghe (Suceava) și Alexandru Vodă (Alba Iulia) / Rezervă: Andrei Antonie (București) / Observator: Sorin Boca (Iași)

ETAPA A 7-A

Play-off
Craiova - Viitorul 3-3 Detalii AICI
FCSB - CFR 1-1 Detalii AICI
luni, 20:45 Astra - Iași

Play-out
Voluntari - Juventus 0-1 Detalii AICI
Timișoara - Chiajna 1-0 Detalii AICI
Gaz Metan - Botoșani 2-1 Detalii AICI
Sepsi - Dinamo 2-0

 clasament play-out

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (118)
corsair83
corsair83  •  01 Mai 2018, 13:21

Numai cei incuiati la minte nu-si dau seama ca Dinamo are sacii in caruta si pierde cu cine vrea si cand vrea. Aceeasi Sepsi era umilita acum 4 luni de Dinamo la ea acasa 3-0. Dinamo se afla intr-o situatie extrem de grea din cauza lipsei banilor si mai produce bombe pt casele de pariuri cum a fost cota de 11 cu Juventus..si sunt absolut convins ca va mai produce bombe pana la final.

1prezescu
1prezescu  •  01 Mai 2018, 12:40
Postat de liviuemil pe 30 Aprilie 2018, 20:02

Daca spui ; "afara...... " tu ca Roman esti acuzat de rasism , dar ei daca spun "ria..... " nu e acelasi lucru ????? Comisiile vor pedepsi scandarile rasiste la adresa noastra????? Sint curios !!!!

Nu este acelasi lucru:diferenta ca de la cer la pamant>>>Sa trimiti undeva un bastinas poate fi catalogat rasism,dar daca strigi sufixul unei denumiri,care de fapt este o nume da fata...RIA...nu jigneste pe nimeni,iar daca strigi Ungaria la fel,nu cred ca este rasism.Poate fi catalogat altceva,dar nu rasim: rasismul reprezintă atitudini, practici și acțiuni care își au sursa în convingerea că diferențele sociale și culturale se explică prin diferențe biologice și ereditare dintre rasele umane.Rasismul este un proces de discriminare datorat credințelor și ideologiilor...rasismul presupune inegalitate în funcție de etnia sau de culoarea pielii....

1prezescu
1prezescu  •  01 Mai 2018, 12:28
Postat de cpt.ahab pe 30 Aprilie 2018, 20:11

Mai bine rămâneau acasă și derbedeii provocatori. Zbiară românismul de paradă în unii mai puțin mobilați sufletește și intelectual.

REMARCA CORECTA !!

Vezi toate comentariile (118)
Comentează