FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - SEPSI 0-1

GAZ METAN - SEPSI 0-1 // VIDEO Edward Iordănescu scufundă Mediașul! Sepsi se impune în deplasare și face un pas IMENS spre play-off » Cum arată clasamentul

Gaz Metan - Sepsi 0-1 // FOTO: sportpictures.eu
Gaz Metan - Sepsi 0-1 // FOTO: sportpictures.eu

Articol de - Publicat duminica, 17 februarie 2019 16:12

Sepsi a obținut o victorie imensă pe terenul lui Gaz Metan, scor 1-0. Golul a fost marcat din penalty de Tandia. Victoria rămâne şi după ajutorul primit de la Kovacs, care n-a văzut un henț al lui Rus în minutul 73.

Covăsnenii s-au plâns de arbitraje în ultima perioadă, dar ieri nu au mai avut motive pentru aşa ceva. Au primit penalty încă din minutul 8! Corect acordat, fără discuții. Henț clar al lui Romeo. Killerul de serviciu, Tandia, și-a făcut datoria, și-a asumat rolul cel mai greu și a marcat fără emoții.

Mai mult, în minutul 73, la un henţ la fel de evident al lui Rus, Sepsi a scăpat cu faţa curată. Poziția în care a fost prins "centralul" i-a mascat cu totul infracțiunea fundaşului.

Clasament actualizat din Liga 1 + programul ultimelor două etape!

Păcăliți de Cristea?

Între cele două faze, medieșenii au forţat prin Chamed sau Mailat, dar fără succes. Doar cât să-i dea palpitații lui Iordănescu jr, extrem de nervos pe margine.

Oricum Edi era plin de nervi după ce Iulian Cristea n-a vrut să joace. A acuzat unele dureri în ultimele zile, dar la RMN-ul efectuat de club n-a ieșit nimic. Absolut nimic! Dar cam asta se întâmplă când poți să pui mâna pe 150.000 de euro de la FCSB, dar le dai cu piciorul și-l ții captiv pe jucător fluturându-i prin față contractul valabil până la vară.

Sepsi s-a retras de tot pe final, dar Gazul abia mai pâlpâie. Schimbările n-au adus nimic nou. Kovacs fluieră, și e rândul lui Iordănescu să facă un scandal monstru și asta după ce etapa trecută au pierdut pe mâna lui Petrescu, care n-a văzut hențul lui Sin.

"Se depășește măsură, e lipsă de respect! Cum să-l delegi pe Kovacs la meciul ăsta? Lăsați-ne să jucăm pe teren! Nu este normal să avem un penalty și să nu ni se dea. Suntem o echipă mică și mergem înainte cu capetele plecate. Același lucru s-a întâmplat și la Iași când au câștigat după un henț cât casa"
Edward Iordănescu, antrenor Gaz Metan

VIDEO cu golul și cele mai tari faze din GAZ METAN - SEPSI 0-1

 

FINAL  » Gaz Metan - Sepsi 0-1
(Tandia '9 din penalty)

Meciul a fost liveTEXT AICI

Echipele DE START:

Gaz Metan: Pleșca - R. Romeo, A. Pereira, M. Constantin, Trif - Aurelio, Ivanov - Olaru, Chamed, Ely - Rondon  
Rezerve: D. Cristea, Diallo, Caiado, Fofana, Mendes, Mailat, Yazalde 
Antrenor: Edi Iordănescu

Sepsi: Fejer - Moura, Rus, Jovanovici, Omar - Velev, Karnițki - Mensah, Vașvari, Fl. Ștefan - Tandia 
Rezerve: Niczuly, Sato, Rudol, Drăghici, Hamed, Carnat, C. Popescu 
Antrenor: Eugen Neagoe 

 

Etapa 24: 

VINERI

Viitorul - Poli Iași 0-1 (Detalii AICI)

SÂMBĂTĂ

Hermannstadt - CSU Craiova 0-1 (Detalii AICI)
CFR Cluj - Astra 1-1 (Detalicii AICI)

DUMINICĂ

Voluntari - Dunărea Călărași, 0-0 (Detalii AICI)
Gaz Metan - Sepsi 0-1
Dinamo - FC Botoșani, ora 20:00 (Detalii AICI)

LUNI

FCSB - Chiajna, ora 20:00

 
 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (44)
gazistu
gazistu  •  17 Februarie 2019, 22:02

N-are importanta ca a fost sau nu penalty pentru noi...si ca ei au dat golul din penalty. Au primit penalty, 0-1; BUN, dar noi am avut 84` de minute sa marcam, timp suficient, in care puteam marca si 3 goluri !! EDI LASA CERSEALA CA TREBUIA SA BATEM, ERA MINUTUL 6, MAI AVEAM 84`DE MINUTE SA MARCAM,. SI 3-4 GOLURI DACA VREI SA CASTIGI!

corsair83
corsair83  •  17 Februarie 2019, 20:03
Postat de jackryan pe 17 Februarie 2019, 19:45

bah prostule nu este vb de dinamo .....poate eu tin cu iasi sau botosani sau sibiu ....... este vb ca a fost penalty clar pt medias !!!!

Ce-ai tata pai ala e penalty clar? Trebuia dupa ce a plimbat mingea pe mana sa o prinda si in plama ca sa vada si *** ala de mare arbitru Kuvaci; Traiasca Neagoe ca a facut presiune de la inceputul saptamani si uite ca a dat roade..nu conteaza ca Sepsi nu a jucat nimic de la inceputul campionatului, puncte sa iasa. Si sa incepa playoful cu 2 echipe chiar de umplutura care nu o sa-si serveasca decat stapanii acolo, in rest figuratie..Sepsi si Botosani

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vladut12
vladut12  •  17 Februarie 2019, 19:48
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Suferință, numele tău e Dinamo! Random! :)))))

Vezi toate comentariile (44)
Comentează