FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - HERMANNSTADT 1-1

CFR - HERMANNSTADT 1-1 // VIDEO ȘOC ÎN GRUIA! CFR, doar egal pe teren propriu cu Hermannstadt, 1-1! Căbuz, evoluție de excepție în fața campioanei

Tsomou a fost unul dintre cei mai activi oameni de pe teren astăzi
Tsomou a fost unul dintre cei mai activi oameni de pe teren astăzi

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2019 21:55

CFR Cluj a dominat-o categoric pe Hermannstadt, însă nu s-a ales decât cu singur punct din meciul disputat pe teren propriu, 1-1. Campioana n-a reușit astfel să profite de pasul greșit al FCSB-ului la Călărași, tot 1-1.

Gazdele au început tare meciul și au pus în pericol poarta impecabilului Căbuz încă din minutul 7. Sibienii au scăpat fără gol după două intervenții la limită, în apropierea liniei porții.

Portarul lui MIriuță s-a făcut remarcat și în minutul 16, când a fost pe fază și a reținut un șut periculos al lui Omrani din 17 metri, pe jos.

Peste 9 minute Pedro Moreira a respins de pe linia porții o reluare cu capul a lui Lang. În minutul 29 Gruia a amuțit la lovitura liberă executată impecabil de Daniel Tătar. A tras direct în vinclu de la aproape 25 de metri.

Putea fi 1-1 peste doar două minute, însă Căbuz a reflix cu o paradă deosebită execuția din foarfecă a lui Țucudean de la 16-17 metri.

Gigi, uite portarul pe care-l cauți! :)

A doua repriză a început prost pentru Hermannstadt. Popovici a făcut un fault stupid în careu asupra lui Deac, însă George Țucudean nu l-a putut învinge pe Căbuz, care azi a avut o prestație halucinantă.

La scurt timp Omrani și-a bătut joc de o ocazie uriașă. A fost găsit în 4 metri, însă a reluat peste poartă dintr-o poziție ideală.

În minutul 63 gazdele au ratat două ocazii majore la aceeași fază. Camora a tras în bară de la colțul scurt, în timp ce Dandea a respins cu capul de pe linia porții un șut al lui Țucudean.

Până la urmă golgeterul și-a demonstrat calitatea de marcator și a reușit să înscrie în minutul 77, când a pivotat excelent în careul oaspeților și a înscris.

Pe final de meci tot CFR a fost cea care a dominat, însă Omrani și Țucudean nu au putut înscrie din nou și campioana trebuie să se mulțumească doar cu un punct. A ratat șansa de a se desprinde de FCSB, care a scos și ea doar un egal la Călărași.

***

FINAL CFR - HERMANNSTADT 1-1 (Țucudean 77 / tătar 29)

*Țucudean a ratat un penalty în minutul 51

VEZI AICI LIVETEXT PARTIDA!

CLICK PENTRU VIDEO!

Echipele de start:

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Lang, Vinicius, Camora - Djokovici, Bordeianu, Deac - Păun, Țucudean, Omrani
Rezerve: Jesus, Peteleu, Hoban, Males, Petrila, Ioniță II, Costache

Hermannstadt: Cabuz - Company, Dandea, Dâlbea, I. Stoica, Tătar - Dumitriu, Da Silva Moreira, Sg. Popovici - Blănaru, Tsomou
Rezerve: T. Niga, Mijuskovici, Acsinte, Offenbacher, Jazvici, Lendric, P. Petrescu

Arbitru: Marius Avram / Asistenți: Mircea Orbuleț, Marius Marica

***

Vezi AICI clasamentul LIVE al Ligii 1 și programul etapei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (244)
cneius
cneius  •  03 Februarie 2019, 08:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  03 Februarie 2019, 08:18

Norocul *** al lui...***!dar n-o sa tina mult!doar pana la meciurile directe din play off!ca prea fura si nu-l ia nimeni de galci!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kordell
kordell  •  02 Februarie 2019, 23:39

Soc in Gruia , Sibiul a facut egal cu Barcelona !

Vezi toate comentariile (244)
Comentează