FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CHIAJNA 3-0

VIDEO+FOTO » Moș Crăciun ar putea veni cu o demisie pentru Dorinel Munteanu! Chiajna a pierdut din nou, 0-3 cu Sepsi

Foto: Bogdan Bălaș +15   FOTO
Foto: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 17:26

Sepsi a învins-o categoric pe Sepsi, scor 3-0, într-un meci din etapa a 21-a. Nouvier a fost omul meciului, contribuind la toate reușitele covăsnenilor.

Meciul de azi s-ar putea să fie ultimul pentru Dorinel Munteanu. Fără victorie de 10 etape și cu 6 înfrângeri consecutive, "Neamțul" e la căpat de linie, iar Moș Crăciun ar putea sosi cu o mare nuia.

Nu mai departe de ieri a apărut informația că primarul Minea e tentat să-l readucă pe Eugen Trică la Chiajna. Strict legat de partidă, ilfovenii n-au mișcat în fața lui Sepsi, n-au arătat nimic. Au făcut deplasarea degeaba.

Doar alb-roșii au fost pe teren.

Ratările lui Rus (18) și Vașvari (32) au dat semnalul asaltului. Simonovski și-a pus din nou numele pe lista marcatorilor, ca mai apoi Florin Ștefan să-și confirme finalul bun de an.

La ambele goluri, Nouvier a fost omul potrivit la locul potrivit. Și ca să fie treaba treabă, Bryan, împrumutat de la CFR Cluj, a marcat și de la punctul cu var pentru o victorie care-i dă liniște, pe un loc de play-off, până la anul.

Sepsi a demonstrat din nou că ar putea face cărțile la primăvară la cel mai înalt nivel al Ligii 1. Împrumutul lui Novier la Sepsi expiră în vara lui 2019

SEPSI - CHIAJNA 3-0
Au marcat: Simonovski '35, Fl. Ștefan '45+2, Nouvier '59 pen.

Echipele de start:

Sepsi: Niczuly - G. Moura, Viera, Jovanovici, Sato - Velev, A. Rus - Nouvier, Vașvari, Fl. Ștefan - Simonovski
Rezerve: Fejer, Mensah, S. Drăghici, Hadnagy, Ursu, Karnitskiy, Hamed
Antrenor: Eugen Neagoe

Chiajna: A. Caparco - G. Matei, A. Marc, Albu, Bărboianu - Stănică - R. Grădinaru, Deaconu, M. Cristescu, P. Ivanovici - P. Batin
Rezerve: A. Costache, Prepeliță, Măzărache, Guessan, Panait, Leca
Antrenor: Dorinel Munteanu

Arbitri: Andrei Antonie (București) / Asistenți: Sebastian Stoianov (Constanța), Bogdan Velicu (București) / Rezervă: Sergiu Popa (Alba) / Observator: Liviu Ciubotariu (Galați)

 
 

Clasament Liga 1

clasament

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
fairplayromania
fairplayromania  •  21 Decembrie 2018, 20:13

Sepsi ar merita sa cistige campionatul !!! Sunt singurii care joaca curat ,fara aranjamente si ajutor din partea arbitrilor,jurnalistilor,comentatorilor tv...etc. Cinste lor. Atit cit pot, dar joaca curat. Multumim Ungariei pentru ajutorul dat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează