FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ - DINAMO 0-0

FOTO + VIDEO ASA - Dinamo 0-0 » Remiză spectaculoasă cu 3 bare la Tg. Mureș

FOTO: Alex Nicodim +4   FOTO
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2016 22:22

ASA Tg. Mureș și Dinamo au terminat la egalitate, 0-0, în ultimul meci al etapei.

VEZI MECIUL LIVETEXT AICI!

ASA Tg. Mureș - Dinamo 0-0 - VIDEO
Cartonaș roșu: Gorobsov 79'

Deși pornea ca favorită, după ce ASA a pierdut 4 titulari etapa trecută, Dinamo nu a putut trece de formația mureșeană.

Prima repriză a fost una lipsită de spectaculozitate și de ocazii. Cea mai mare șansă de gol a avut-o Rotariu, care a șutat în bara transversală, din mijlocul careului.

În a doua parte a meciului, cele două formații s-au anihilat reciproc, iar singurele ocazii au apărut în ultimele minute. Rotariu a trimis din nou în bară, în minutul 80, cu o lovitură de cap de la 10 metri. Cinci minute mai târziu, Buș a avut cea mai mare o cazie a mureșenilor. Șutul său excelent de la 20 de metri, în diagonală, a lovit bara, iar scorul a rămas 0-0.

După acest egal, Dinamo se află pe locul 4, cu 25 de puncte, la trei de liderul Astra. ASA se menține pe locul 6, cu 20 de puncte.

Echipele de start:

ASA Tîrgu Mureș: Stăncioiu – Matei, Ivan Gonzalez, Balaur, Pîrvulescu – Gorobsov, Mureșan (cpt), N’Doye ( Brandan 77') – Jazvici, Dedov (Buș 73'), Ciolacu
Rezerve: Viciu - Mutu, Candrea, Borza, Muth
Antrenor: George Ciorceri

DINAMO: Cerniauskas – Hanca, Puljici, Mevlja, Olteanu – Anton (cpt), Ekeng – Rotariu, Bicfalvi, Romario – Essombe (Gnohere 69')
Rezerve: Muțiu - Nedelcearu, Bartalsstovu, Costache, Marc, Corbu
Antrenor: Mircea Rednic

Arbitru: Lucian Rusandu (Sfîntu Gheorghe)
Asistent 1: Vasile Marinescu (Bucureşti)
Asistent 2: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca)
Adițional 1: Cătălin Popa (Piteşti)
Adițional 2: Florin Mihai Marcu (Oradea)
Rezervă: Ciprian Florin Danşa (Oradea)
Observator LPF: Cristian Vasc (Tîrgu Lăpuş)
Observator CCA: Patrițiu Abrudan (Cluj-Napoca)

Câinii se pot apropia la un singur punct de liderul Astra dacă vor câștiga azi. În acest moment ASA e ultima în play-off, cu doar 19 puncte. Dinamo e pe 4 după ce a fost depășită de Steaua. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (986)
896192190498051
Adi Mitrea  •  15 Martie 2016, 08:10

Dinamo va juca întotdeauna pe teren.Nu cum au facut altii. Cea mai importanta campanie de achiziții a fost combinarea jucătorilor principalei candidate la titlu.sau cum încearcă unii sa facă cu Rotariu acum.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  15 Martie 2016, 02:46
Postat de tzusti_reloaded pe 15 Martie 2016, 02:42

:):) HI HI.. CE TUNURI DIN TEVI DE IRIGATII FACEAM DE REVELION SI PUSCAM CU CARBID.. MOAMA.. SAREAU GALETUSELE DE JUCARII PT COPCHII CU CARE INFUNDAM TEAVA LA ZECI DE METRI

:):) FA ACUM ASA CEVA...TE BAGA AIA LA TERORISM.. SAU PISTOALE DIN DUZE CU.. CLOR.. UI..CATI SI AU MAI ZBURAT DEGETELE.. SAU PETARDE DIN MINIU DE PLUMB CU BRONZ ALUMINIU.. ..

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  15 Martie 2016, 02:42
Postat de tzusti_reloaded pe 15 Martie 2016, 02:35

ATUNCI.. SI ACETILENA TOT IN BUTELII VINE ACUM? DIN CE VAZUSI CAND ERAM COPCHIL SI SUDAU AIA COLOANE MARI DE TEVI DE GAZE,, FOLOSEAU CARBID SA O PRODUCA

:):) HI HI.. CE TUNURI DIN TEVI DE IRIGATII FACEAM DE REVELION SI PUSCAM CU CARBID.. MOAMA.. SAREAU GALETUSELE DE JUCARII PT COPCHII CU CARE INFUNDAM TEAVA LA ZECI DE METRI

Vezi toate comentariile (986)
Comentează