FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - VOLUNTARI 1-0 / 0-3 LA PENALTY-URI

VIDEO Voluntari rămâne în Liga 1 după ce câștigă dramatic la penalty-uri! Gazdele n-au marcat deloc la loviturile de departajare

FOTO: TV Digi Sport
FOTO: TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 iunie 2018 16:59

Chindia a făcut un meci mare cu Voluntari, pe care a învins-o cu 1-0 și a rezistat apoi la încă două reprize de 15 minute. A adus "dubla" la penalty-uri, unde echipa gazdă s-a făcut de râs, pierzând 0-3.

Tânărul Denis Ciobotariu a marcat cu capul în minutul 67 și a restabilit egalitatea în cele două manșe. Meciul a ajuns în cele din urmă la loviturile de departajare, unde Chindia n-a marcat niciun gol. 

Cherchez, Pencea și Neguț au trimis fie în brațele lui Mincă, fie în bara transversală, în timp ce Marinescu, Cernat și tânărul Leasă au înscris pentru ilfoveni, care vor continua în Liga 1

***

FINAL CHINDIA - VOLUNTARI 1-0 (Ciobotariu 67) / 0-3 la penalty-uri 

Chindia: Cherchez, Pencea și Neguț au ratat
Voluntari:
Cernat. Marinescu și Leasă au marcat , Răuță a ratat 

VEZI LIVETEXT PARTIDA! / VEZI VIDEO

Echipele de start:

Chindia: Aioani - Martac, D. Ciobotariu, Vătavu, Dumitraşcu - Neguţ, Rogoveanu, L. Mihai, Cr. Stoica - D. Florea, Cherchez

FC Voluntari: Mincă - Leasă, Balaur, Horj, Bucurică - Novac, Răuță, Căpățână, Marinescu, D. Benzar - Ad. Bălan

5.000 de spectatori asistă la partida dintre Chindia și Voluntari 

***

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
deva1
deva1  •  14 Iunie 2018, 09:36

Bun , ce facem cu arbitrii FIFA: Kovacs si Coltescu? Au gresit grav pro Voluntari , favorizand- o in ultimele meciuri sa ramana in divizia A!!!

zecs93
zecs93  •  14 Iunie 2018, 01:42

Pacat nu merita sa ramana Voluntari la cum sa jucat meciu, neexperienta si-a spus cuvantu la penaltyuri, dar normal, meciu trebuia transat din tur cand coltescu a gresit grav la golul voluntariului, fara golu ala acum Chindia ar fi venit in liga 1 !!!

deva1
deva1  •  14 Iunie 2018, 01:22
Postat de deva1 pe 13 Iunie 2018, 20:06

Arbitrii Hategan si Coltescu au tras tare sub directive si ordine clare ca Ilfovenii sa castige cu orice pret barajul si ramanerea in divizia A . Oare nimeni nu observa prestatia pro Voluntari a celor 2 ? Ii lasam asa nesanctionati?ii lasam cu greselile astea clare facute, pe fata de ai un neapecialist se prinde!

Istvan Kovacs am vrut sa spun dar pe Hategan l.am scris. Bun , ce facem cu Kovacs si Coltescu pentru imensele greseli pro Voluntari!?

Vezi toate comentariile (25)
Comentează