FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Liviu Ganea: "Rapid este principala candidată la titlul în sezonul următor"

Liviu Ganea
Liviu Ganea

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 20 iunie 2011 13:26

Atacantul formaţiei Dinamo, Liviu Ganea, a declarat că rivala Rapid, prin transferurile pe care le-a făcut în această vară şi prin numirea lui Răzvan Lucescu în postul de antrenor este una dintre candidatele la cîştigarea titlului de campioană în sezonul viitor al Ligii I

"În fiecare an ne gîndim la campionat, însă acum poate ar trebui să ne gîndim şi la problemele pe care le avem, la jucătorii care au plecat şi la cei care vin, apoi vom trage linie şi ne vom gîndi la obiectivele pe care le avem. Presiune a fost tot timpul la Dinamo, indiferent că a fost vorba de titlu sau de Europa League, noi ne dorim să realizăm cît mai multe. Se spune că e un minus dacă nu faci transferuri, dar pînă la urmă nu îţi garantează nimeni succesul dacă vin mulţi jucători noi.

Din ce am văzut eu Rapid a făcut cele mai bune transferuri şi prin venirea domnului Lucescu eu cred că e o candidată la cîştigarea titlului. Ne aşteptăm să avem o luptă grea cu echipele din provincie pentru că s-au întărit şi ele", a declarat Ganea, înaintea antrenamentului echipei sale, informează Mediafax.

Jucătorul dinamovist a caracterizat posibila despărţire de antrenorul Ioan Andone de Dinamo drept o situaţie confuză:

"Într-un fel ne-am luat la revedere de la domnul Andone, ne-am întîlnit cu dînsul al botezul copilului lui Vlad Munteanu şi ne-a zis că a fost o situaţie destul de confuză, pentru că a trebuit să se înţeleagă cu domnul Badea. Cred că dînsul ştie mai bine socotelile pe care le are de făcut. Cu Ciobotariu am mai lucrat acum doi ani cînd eram al Otopeni, e un antrenor care se face respectat, sper să facem treabă bună împreună".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
cristi.badea
cristi.badea  •  23 Iunie 2011, 11:15

DACA NU NE-AM PUS PIEDICA SINGURI, NE-AU PUS ALTII CU AJUTORUL COMISIILOR VIERMELUI ALA DE MITICA. ANUL ASTA IL AVEM DUSMAN PE NASU. CU CAT I-O PLATI CIOBANUL CARE FACE NEFACUTE SI PE EL NU SE SUPARA NIMENI?

octavianus
octavianus  •  21 Iunie 2011, 11:14

Sa NU cadem in plasa asta euforica si dupa cateva etape sau la primul esec sa inceapa degringolada, favorita la titlu este echipa care in etapa 34 este pe primul loc :) pana atunci doar sageti otravite si strategii de cafenea, mi-a placut Pancone care a declarat matur si cu picioarele pe pamant, ne dorim totul, muncim pe branci pt a fi in cea mai buna forma, si la final tragem linie si adunam, nici nu a inceput sezonul, sa nu facem greseala sa punem caruta inaintea cailor si sa punem presiune suplimentara pe echipa FORTZA RAPID !!! si DOAMNE AJUTA !! ne va trebui si un dram de noroc....succesul este un amalgam ff complicat iar reteta lui SIGURA nu o are nimeni.

filozoful
filozoful  •  21 Iunie 2011, 10:39
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

...E MAI BINE,PT. BORCEA IN B : POT SA SE PREGATEASCA,IN LINISTE,PENTRU LIGA CAMPIONILOR.....:):)

Vezi toate comentariile (10)
Comentează